Sunday, December 10, 2023
HemWrestling"I Was Broke as Hell": 800 miljoner dollar Dwayne Johnson kompenserar äntligen...

“I Was Broke as Hell”: 800 miljoner dollar Dwayne Johnson kompenserar äntligen för att ha stulit varje dag som barn

Vi har alla levt våra barndomsdagar, ganska vackert. Att besöka de gamla minnena igen är alltid en resa av nostalgi. Vem gillar inte det? På samma sätt besökte vår egen Dwayne Johnson en av hans barndoms nöjen nyligen.

Den före detta brottaren klev in i tonåringen Johnsons älskade butik för att göra saker rätt. Vad kan en 14-åring göra som behöver rättas till av sitt äldre jag? Den här frågan måste oroa dig.

Den populära skådespelaren från Hollywood tog sig tid att återbesöka butiken han brukade stjäla från. Han dokumenterade till och med sitt besök och delade det på Instagram.

Dwayne Johnson gjorde äntligen saker rätt

I helgen hittades Dwayne Johnson i 7-Eleven på Hawaii, ett dagligt stopp under tonåren. Den här gången var hans syfte något annat. Till skillnad från sin ungdom, nu var han inte där för att stjäla. Tvärtom köpte han alla Snickers-barer som fanns i butiken. Han köpte den dock inte till sig själv utan till de hungriga kunderna. Vidare köpte han också förnödenheter till alla kunder som fanns där.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Han lämnade alla köpta snickers barer i butiken. Och sa till kassörskan, “Jag ska lämna dessa här. Om någon ser ut som att de stjäl Snickers. Ge dem dessa, så att de inte stjäl dem.”

Hans generösa syn på att göra saker rätt som han gjorde fel i sin ungdom är ganska bedårande. Man kan också hämta inspiration från hans resa att stjäla en Snickers-bar till att köpa allt åt andra.

DYK DYPARE

The Rocks tuffa barndom

Alla har vi varit med om olika kamper i vårt liv. Likaså hade Black Adams actionhjälte också en tuff barndom. Men han har alltid varit högljudd om sina kamper. Hans fans är medvetna om hans tuffa förflutna. Men alla dessa kamper är ryggraden i vad han är idag.

Som han uttrycker det, “Jag var pank som fan.” Till och med hans familj vräktes från Hawaii. Trots det, när han förvandlades till en massiv stjärna, glömde han inte att ge tillbaka tjänsten. För under hans dagar med att stjäla slog expediten honom aldrig.

Medan han delade videon nämnde han: “Var tvungen att “rätta till fel” hemma på Hawaii efter alla dessa år.”

I den delade videon ser han glad ut att komma tillbaka till sin hemstad och göra om saker han har gjort fel. Nu måste den före detta brottaren känna sig ren efter alla dessa år.

RELATED ARTICLES

Mest populär