Wednesday, February 1, 2023
HemOlympics"I Wanted What He Had Too": Avskild skridskoikon Chad Muska om början...

“I Wanted What He Had Too”: Avskild skridskoikon Chad Muska om början av rivalitet med Jamie Thomas

När det pratas om skateboard kan Chad Muska och Jamie Thomas inte lämnas utanför samtalet. Var det på grund av deras vänskap? Tja, det var tvärtom, eftersom duon var känd för sin rivalitet på och utanför rampen.

De två som började som vänner förvandlades snart till stora sportrivaler och tävlade om att bli “bäst”. Under en nyligen unik intervju avslöjade Muska hur den berömda skateboardrivaliteten började.

Chad Muska avslöjar “sanningen”

I en av sina senaste intervjuer med Vice Media berättade Muska om sitt tidiga liv och hur han gick från att vara ett hemlöst barn till en skateboardåkare i världsklass. Denna doku-video visade också några andra skridskoåkare som var hans konkurrenter. En av dem var hans största rival och konkurrent, Jamie Thomas.

Medan han diskuterade detta avslöjade skridskoåkaren att han verkligen var avundsjuk på Thomas framgång och ville detsamma för honom. Det handlade bara om att bli mer känd. Han sa: “Jag tänkte “jag ska ta ut Jamie för jag vet att jag kan göra det.” För jag kände att han redan hade sin glans och jag var som “Det är min tid”, du vet.”

Även om de var kända rivaler, erkände Muska att han verkligen respekterade och älskade Thomas färdigheter och sätt att uppträda. “Och det var inget personligt mot honom eftersom jag var 100% tacksam för allt han gjorde för mig och gjorde, men jag ville ha det han hade också”, erkände den proffs skridskoåkaren.

Muska och Thomass rivaliteter gav dock bara ett uppsving för varandra i karriären. I kapplöpningen om att göra det bättre än de andra gjorde de ett stort namn inom skateboardvärlden.

Vad ledde till Muskas framgång?

Sedan barndomen var Muska involverad i sporten på ett eller annat sätt. Han hoppades från ett gemensamt boende till ett annat, han sökte nya möjligheter. Men när Toy Machine tog den unge skateboardåkaren under bältet, hjälpte det honom att utöva sporten professionellt.

Snart blev han involverad i det berömda märket Shorty’s, vilket gjorde att han kunde visa upp sin kreativa sida. Muska var också med i märkets video – Fulfill the Dream, vilket hjälpte Muska att bli mer populärt. Även efter att ha blivit en berömd skateboardåkare och känd personlighet i USA, slutade Muska aldrig klättra på framgångsstegen.

Tillsammans med andra skateboardåkare Tom Penny och Sean Sheffey grundade Muska Ghetto Child, ett välkänt företag för skateboardutrustning. Faktum är att Ghetto Child för närvarande är ett av de ledande företagen som sponsrar unga och blivande skateboardåkare. Från att vara en ingen till att bli en kändis, Chad Muska gjorde det stort i sporten!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär