Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"I Want Arnold": Legendarisk kroppsbyggare släpper sin vilda plan för att överfalla...

“I Want Arnold”: Legendarisk kroppsbyggare släpper sin vilda plan för att överfalla Arnold Schwarzenegger med kameror på Gold’s Gym

I över fyra decennier har Arnold Schwarzenegger underhållit världen med sin karismatiska och humoristiska natur och lämnat en bestående inverkan på människor. Även andra kroppsbyggare uttryckte beundran och en stark önskan att träffa bodybuilding-ikonen. I en överraskande händelseutveckling avslöjade Jay Cutler nyligen sin vilda plan för att säkra ett möte med Schwarzenegger som gäst på hans resande podcast.

Amerikas favoritvideo idag

I det senaste avsnittet av Cutler Cast-podcasten delade den fyrfaldige Mr. Olympia ivrigt sin iver att ha Schwarzenegger ombord när Cutler och Manager Matt brainstormade idéer för att låsa in en speciell gäst till deras podcast.

Arnold på Cutler Cast skulle vara drömmarnas grejer

I videon utbrast Cutler entusiastiskt: “Jag vill ha Arnold, man! Jag vill ha Arnold.” Tanken var att lägga ett bakhåll för Schwarzenegger med kameror, och Cutler verkade fast besluten att få det att hända och skrattade av spänning när han delade planen. Duon diskuterade logistiken i den ambitiösa strävan, och Matt försäkrade Cutler att de kunde ordna en lämplig plats för podcast-upplägget.

50-åringen, fortfarande full av entusiasm, avslöjade: “Arnold, vi vill ha dig på den här podden, och vi kommer till dig, hur är det?” Matt ställde dock den praktiska frågan om vad om den österrikiska eken skulle tacka nej till inbjudan. Oavskräckt svarade Cutler självsäkert, “Du vet vad jag ska säga okej, det är antingen det eller så måste vi ta ett träningspass på Gold’s Gym.”

Samtalet avslöjar som en handling som kläckts av tonåringar, där duon planerar hur de skulle höra 76-åringen och ställa in kamerorna snabbt. Efteråt föreslog Cutler ett strategiskt tillvägagångssätt för hur de skulle få denna plan att hända.

Dessutom föreslog The bodybuilding best, “Kanske vi kan höra honom i vattnet han gjorde det med…” Matt gick med i planen och sa, “Vi kan ha tre personer som vill rusa runt honom och ställa in kamerorna snabbt.” Dessutom uttryckte Arnold Classic-mästaren sin rena spänning genom att avslöja att “min bucket list person för 24 nu har vi passerat 100 avsnitt okej.”

IFBB Pro Veteran råder Chris Bumstead att följa Logan Pauls affärsidé värd 250 miljoner dollar

RELATED ARTICLES

Mest populär