Saturday, December 9, 2023
HemGolf"I Voted Against It": Tiger Woods gör en kontroversiell kommentar för att...

“I Voted Against It”: Tiger Woods gör en kontroversiell kommentar för att avsluta ytterligare spekulationer och förklara hans fall

Tiger Woods gav nyligen sina åsikter om användningen av golfbilar ännu en gång i en presskonferens 2022 Hero World Challenge. Men hans val av ord triggade fansen.

Woods har tidigare uttryckt sin motvilja mot att använda golfbilar. Tack vare hans 82-PGA Tour-vinster och ett imponerande arv har hans åsikter stor betydelse i golfvärlden.

Tiger Woods gör ännu ett fall mot användningen av golfbilar

Tiger Woods, gav nyligen några viktiga uttalanden i en presskonferens vid 2022 Hero World Challenge. Samtalsämnena sträckte sig från Greg Normans önskade exit för att inleda fredssamtal till hans åsikter om användningen av golfbilar.

DYK DYPARE

Woods fick frågan om han någonsin skulle ta en golfbil under ett PGA Tour-evenemang. Han svarade att han aldrig skulle göra det. Även om han behöver och andra evenemang som Champions Tour, PNC Championship, etc där det är tillåtet för honom att göra det, skulle han om det skulle behövas.

Hans exakta ord var, “På PGA Tour, nej. På de sanktionerade händelserna där det är tillåtet? Ja.”

Men hans förnekande av användningen av golfbilar begränsade sig inte bara till honom själv. Han pratade också om proffsgolfaren Casey Martin. Martin är en känd professionell golfspelare. Han samarbetade med Woods under deras collegedagar på Stanford.

Casey lider av ett tillstånd som kallas Klippel-Trenaunay-Webers syndrom. Detta gör det svårt för honom att gå igenom banan. Den proffsiga golfaren kontaktade också den juridiska fronten för att lösa detta problem redan 2001. Härmed ansåg domstolen att PGA Tour inte kunde förhindra användningen av vagnar i sitt spel i enlighet med Americans with Disabilities Act.

Woods sa: “Du vet, min lagkamrat var Casey Martin. Vad han gjorde med ADA, jag röstade emot det. Jag tror [walking] är en integrerad del av spelet, på vår nivå. När det gäller ett vanligt evenemang, nej, det skulle jag aldrig göra.”

Tigers inblandning av Casey i det här scenariot passade inte tittarna bra. Hans beslut att involvera Casey Martins behov av att använda vagnar på grund av hans tillstånd ansågs vara ett dåligt val av exempel att presentera för tillfället.

En Twitter-användare skrev, “.. skulle räcka för att säga att att ta en vagn “inte är för mig”. Martin är en före detta lagkamrat som precis fått sitt ben amputerat, för guds skull.”

Tiger går ut ur hans sätt att skita på Casey Martin (inte för första gången heller) är en riktigt dålig look.

Det skulle räcka att säga att ta en vagn “inte är för mig” eller något sådant.

Martin är en före detta lagkamrat som precis fått benet amputerat, för guds skull.

— Will Bardwell (@willbardwell) 29 november 2022

Tiger Woods spelade den här banan innan han blev proffs

När Tiger blev känd efter att ha spelat banan på Stanford blev det svårare att hitta en lugn plats att öva på. Således valde den legendariska proffsgolfaren att ta saken i egna händer och började spela på Emerald Hills för att vässa sin naturliga skicklighet.

Många människor bevittnade storheten i Woods spel. Tigers spel var på punkt sedan dag ett. Proffsgolfaren har märkts för sina exceptionella färdigheter ända sedan han började.

Efter att ha blivit berömmelse på Stanford fick Woods gallerier och var därför tvungen att ta till Emerald Hills för att träna ordentligt.

RELATED ARTICLES

Mest populär