Monday, December 4, 2023
HemGolf"I Try To Keep You Alive": 11 år efter hans mors död...

“I Try To Keep You Alive”: 11 år efter hans mors död skriver en känslosam Tony Finau ett hjärtligt brev till henne

Tony Finau delade nyligen ett inlägg om sin mamma, Ravena Finau. Det hjärtvärmande inlägget fyllde hans följare med tårar av både lycka och ånger. Att längta efter en älskad är en knepig process, och Finaus redogörelse gäller hans framsteg och hans förlust.

Finau är en berömd amerikansk proffs. Hans mamma var orsaken till hans framgångar inom golf. Hon gjorde ständigt försök att visa golf som ett yrke för Tony.

Tony Finau skriver ett hjärtligt brev till sin mamma

Finau delade nyligen ett hjärtligt brev till sin älskade mamma på Instagram. Han berättade om sitt liv ända sedan sin mors avgång från denna värld.

Den professionella golfaren berättade också för henne om sin familj. Han beskrev vart och ett av sina barn för henne och hans fru, Alayna Galea’i-Finau. Duon har fyra barn som heter Jraice, Leilene Aiaga, Tony och Sage.

Tony skrev, “Kära mamma, det har gått 11 år sedan du gick bort och fortfarande har det inte gått en enda dag där jag inte har tänkt på dig. Jag ser till att mina barn vet att de bästa delarna av pappa kommer från hans mamma, Nana Vena. Jag försöker hålla dig vid liv.”

Han delade också med sig av hjärtevärmande och vackra minnen av sin mamma, Ravena Finau. Ravena dog elva år tillbaka 2011 på grund av en bilolycka.

Finaus budskap var fyllt av kärlek och den ständigt möjliga frågan “Tänk om?”. Att förlora en förälder tar en oersättlig del av ditt hjärta ifrån dig. Tony gjorde ett försök att föreställa sig hur det skulle ha varit om hans mamma varit närvarande för att själv se hans resa som förälder.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tony Finau (@tonyfinaugolf)

Döden ställer frågan “Tänk om?” till de överlevande från den person som gick över till det andra planet. Detsamma presenterades i Finaus inlägg. Inlägget lyste av minnet av hans söta mamma och hur han har hanterat livet efter hennes avgång.

Vi förlorar våra nära och kära, men deras minne finns kvar. Tonys berättelse var en spegel av samma verklighet.

Finaus koncept om framgång

Tony Finau är en levande inspiration för många av oss. Hans bidrag till golfspelet inspirerar oss alla varje dag. Han har varit på sitt A-spel de senaste månaderna.

Den proffs golfaren har varit på en segersvit. Hans föreställning om framgång är förmodligen det som inspirerar honom att vara sitt bästa jag. Han tror att en vinnare bara är en förlorare som fortsatte att försöka.

Det är så inspirerande ord när man tänker på det på ett djupare plan. Han pratade också om hur han aldrig gav upp och varför han är en vinnare.

RELATED ARTICLES

Mest populär