Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"I Thought I Got Banned": Fansen blev förvirrade när Call of Duty:...

“I Thought I Got Banned”: Fansen blev förvirrade när Call of Duty: Modern Warfare 3 möter globalt serveravbrott

Call of Duty: Modern Warfare 3 har hållit FPS-febern igång hög. Trots en stenig start har det senaste Activision multiplayer-projektet tilltalat många skjutspelsentusiaster. Fans har satsat på MW3 för att växa till ett bättre spel med varje patchnot. Istället verkar spelet ha tagit ett stort steg bakåt då spelarna inte ens kan öppna det.

Från dåliga betakörningsrecensioner till motreaktioner på det nyligen introducerade armory-upplåsningssystemet, MW3 har haft en skakig start. Men bland alla intressanta rubriker CoD har skapat på sistone, kan det senaste evenemanget bara ha toppat listan. Call of Dutys servrar bevittnade en global avstängning över hela världen, vilket gjorde alla förvirrade.

Call of Duty-serverfel rapporterade över hela världen

I den senaste internettrenden kom nätanvändare över ständiga rapporter om FPS-fanatiker som står inför ett serverfel i CoD: Modern Warfare 3. Uppenbarligen var felet vanligt för de flesta av de aktiva spelarna som försökte komma åt spelet. “Du har kopplats bort från Call of Duty: Modern Warfare 3-servrarna. Vänligen försök igen”, stod det i popup-felet.

Medan spelare från början trodde att felet var för en viss region när rapporter började trenda på sociala medier, noterades det att problemet var globalt.

Enligt rapporterna klagade cirka 81 % av de aktiva spelarna på serverproblemet, medan 15 % av spelarna rapporterade problem med inloggningssidan och 3 % stötte på hinder under spelandet. Det visade sig att spelet stod inför ett stort serveravbrott över hela världen. Även om ingen officiell kommunikation har gjorts för att lösa problemet som spelarna står inför i skrivande stund. Denna brist på kommunikation bjöd på mycket värme från CoD-fans över hela världen.

Under de tidiga minuterna av serverfelet blev många fans som inte kunde ta reda på problemet förvirrade när de försökte härleda källan till problemet. Men först efter att en upprördhet förde frågan under lupp, insåg spelarna att felet inte var deras fel.

Zombies debuterade i Modern Warfare-serien i MW3, så naturligtvis var fansen glada. En spelare uttryckte dock sin besvikelse när problemet kom i vägen för spelaren att engagera sig i zombieläget.

En spelare berättar roligt hur de trodde att de hade blivit avstängda från spelet från början. För sammanhanget har det ständigt förekommit klagomål från CoD-spelare för att de påstås stå inför orättvisa skuggförbud.

En annan användare anslöt sig till rant och pratade om förvirringen som uppstod efter att serverfelet fortsatte att dyka upp.

När priset för Call of Duty: Modern Warfare 3 avslöjades var det mycket oro och många som trodde att $70 var för mycket för vad de trodde var en DLC. Nu är en spelare rasande över att ha betalat $70 för ett “spel utan servrar.”

En annan spelare är rasande över bristen på kommunikation från utvecklarna.

Oavsett vad problemet är, är utvecklarna säkert på topp och snart kommer spelarna att få mer klarhet.

RELATED ARTICLES

Mest populär