Wednesday, December 6, 2023
HemWrestling"I Thought He Had Died For a Second": Wrestling World Show Concern...

“I Thought He Had Died For a Second”: Wrestling World Show Concern När 54-åriga WWE-legenden sträcks ut under AEW Dynamite

Pro wrestling har ett sätt att sudda ut gränserna mellan kayfabe och verklighet ganska ofta. Om det görs rätt, skapar det en del fascinerande drama på TV och låter fansen gissa om det som gick ner var verkligt eller inte.

Under årens lopp har det förekommit många incidenter som har väckt fansens intresse på grund av närheten av en berättelse till det verkliga livet. Nyligen gjorde ett avsnitt i ett avsnitt av AEW Dynamite det igen.

På AEW Full Gear besegrade Maxwell Jacob Friedman aka MJF Jon Moxley för att vinna världsmästerskapet. Hans vinst kom efter att William Regal, Moxelys mentor, förrådde honom och överlämnade mässingsknogar till MJF för att hämta vinsten.

Många fans trodde att detta var början på en ny allians mellan den tidigare WWE-legenden och MJF. Men i det senaste avsnittet av AEW Dynamite attackerade MJF Regal brutalt med mässingsknogar för att låta honom ligga i ringen. Regal fick bäras av ambulanspersonal och transporteras till ambulans.

När videon av MJF:s attack och Regal som utfördes gick online kunde fansen inte tro vad som hände och delade sina tankar.

Fansen reagerar på att MJF attackerar William Regal på AEW Dynamite

Maxwell Jacob Friedman, har varit en av toppakterna i AEW under en tid. I själva verket skulle det inte vara alltför off the mark att säga att han är bland de bästa klackarna i brottningsbranschen idag.

Efter att ha erövrat sin första AEW World-titel, avtäckte Salt of the Earth ett nytt titelbälte för sig själv och tog till och med ett skott mot brottningslegenden Bruno Sammartino.

Men kvällens största chock hade ännu inte kommit. Han pratade om hur Regal har gett allt till verksamheten i 40 år men sedan förblindat honom med mässingsknogarna i ett elak drag.

MJF slog Regal i bakhuvudet och närmare nacken. Den lämnade 54-årige Regal livlös i ringen, innan ambulanspersonal kom och bar ut honom på båren. Senare placerade de honom i en ambulans när en bekymrad Daniel Bryan tittade på.

DYK DYPARE

Även om skadan mycket väl kan vara en del av en storyline, är det som ger sken av verkligheten att Regal hade en allvarlig nackskada för många år sedan som påverkade hans hälsa illa. Dessutom erkände han att ha drabbats av hjärnblödningar 2018.

När videon av MJF-attackens attack mot Regal och honom som utfördes på en bår slog ut på internet visade fansen sin oro för den före detta WWE-stjärnan.

Jag trodde att han hade dött för en sekund som han låg där orörlig i ett par minuter.

— Andfew B (@AndrewCB11) 1 december 2022

NOO REGAL https://t.co/yNfhlfDxgC

— 🐝Seymour Butz🐝 (@BelowAvgGymLdr2) 1 december 2022

Åh ingen regal är död https://t.co/1W2VKKVcIM

— Jason Brown – målar fortfarande minis (@jbnet211) 1 december 2022

#PrayersForwilliamRegal 🙏🏼❤️🥺 https://t.co/cPVblai4kv

– 💛 Kota2003 🖤 (@Kota20032) 1 december 2022

PLS DÖ INTE WILLIAM

— A-TOWN-DOWN (@TheyWillAllRise) 1 december 2022

Men han mår bra när han ber fortfarande

— Tiffany Stewart (@Tiffany65437671) 1 december 2022

@RealKingRegal 🙏🏻 https://t.co/ux16Wwe6jL

— Wrestling Football Fan 🏈🤟🏻 (@michael25006424) 1 december 2022

Vissa fans blastade också MJF för hans agerande.

Titta på detta SKAMLIGA beteende från denna absoluta HOOLIGAN!! Jag kommer att skriva ut en tillbakadragning av alla fina saker jag har skrivit om honom FÖRST! https://t.co/mivroHf2gW

— AVC (@annevclark) 1 december 2022

Absolut skumväska #AEWDynamite https://t.co/7zY2ggyp3x

— Aaron Hanrahan (@HanrahanAaron) 1 december 2022

HERR. FRIEDMAN DU JÄVEL https://t.co/CR4BTGjE9u

— Dan (@Youngy54) 1 december 2022

den här mannen sa MORD 😭 galet vi hejade så hårt på den här mannen för bara två veckor sedan! den här mannen förtjänar fängelse! 💀✊ pic.twitter.com/Fl42d6kNDR

— janie (@mjflover) 1 december 2022

Kayfabe eller inte, det här var en riktigt läskig stöt att ta för William Regal, särskilt med tanke på hans tidigare hälsoproblem med hans hals och hjärna. Vi hoppas att Mr. Regal mår bra efter den här incidenten och att hans skada bara är en berättelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär