Monday, December 4, 2023
HemWrestling"I Started to Hypnotize Myself": Hulk Hogans nervförstörande berättelse om att kämpa...

“I Started to Hypnotize Myself”: Hulk Hogans nervförstörande berättelse om att kämpa mot personliga demoner 2007 visar att även den mäktigaste kan glida

Hulk Hogan är en av de mest populära proffsbrottarna i hela branschen. Ända sedan debuten i branschen har han varit allas favorit. Hulkstern har vunnit fansens hjärtan med sin karisma, mikrofonkunskaper och fantastiska fysik.

Hogan hade en av de mest imponerande fysikerna inom all sportunderhållning, och han närde och utvecklade den med hårt arbete och omsorg. Under åren utvecklade Hogan sig till en av de tuffaste männen i branschen.

Men inte alla tuffa man utifrån är lika tuffa från insidan.

Året 2007 var tufft för The Hulkster. Hans son, Nick Hogan, greps efter att ha varit inblandad i en bilolycka. Samtidigt gick Hogan igenom en svår patch under sitt bröllop också. Under en intervju med Larry King 2009 öppnade Hogan upp sig om de tuffa tiderna i sitt liv.

Han uppgav att han under den fasen av sitt liv övervägde självmord och att ta livet av honom. Men innan detta hade han tron ​​att självmord var för fegisar, men bara när han genomgick samma smärta och kamp, ​​tänkte han på ett liknande slut.

DYK DYPARE

Hogan sa: “Det var en situation. Jag kunde inte ens borsta tänderna utan att sätta mig ner, helt plötsligt slog jag botten. Och jag befann mig på en plats, jag började hypnotisera mig själv. Jag blev så låg att jag satt i den här stolen och jag stirrade efter dag efter dag och jag kom till denna punkt att jag trodde att det skulle vara lättare. Bara att gå bort från hela den här situationen, hela världen. “

Men Hogan skulle gå bort från självmordsförsök och är mycket friskare nu.

Varför begick inte Hulk Hogan självmord?

Enligt Hulk Hogan var han mycket nära att begå självmord. Men det var ett telefonsamtal som till slut hindrade honom från att ta sitt liv. När han pratade med Larry King avslöjade han hur hans rygg och knän hade börjat göra ont och han var tvungen att sitta hela dagen.

Att slå en sådan botten var helt nytt för honom och blev extremt överväldigande. Hogan trodde att det hade varit bättre att ge upp och var på gränsen till att göra det. Det var dock ett telefonsamtal som räddade honom.

Hogan sa: “Och jag vet inte hur nära jag kom men om det inte hade varit för det telefonsamtalet. Du vet, precis från ingenstans någon som precis ringt för att kolla upp mig, du vet att hela den här situationen kunde ha varit annorlunda.”

Han och Linda Hogan skulle skiljas 2009, och Hogan skulle gifta om sig med Jeniffer McDaniel 2010, och bröllopet skulle pågå till 2021.

RELATED ARTICLES

Mest populär