Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"I Refuse to Believe It": UFC-fighter i weltervikt i absolut chock efter...

“I Refuse to Believe It”: UFC-fighter i weltervikt i absolut chock efter att leverkungen fick stopp för steroidstack

Bodybuilding och fitnessinfluencer Brian Johnson, känd som Liver King, skapade rubrikerna igen, men av en ökända anledning. Liver King främjade att äta rått kött precis som förfäderna och hävdade att han var naturlig.

På sin YouTube-kanal, “More Plates More Dates”, avslöjade Derek Brian Johnson för att ha tagit steroider. Derek samlade bevis från olika källor och lade in dem i sin video, The Liver King Lie.

UFC Fighter, Michael Chiesa reagerar på Liver King

Welterviktskämpen och sportanalytikern Michael Chiesa tog över Twitter för att uttrycka sin misstro. Med emojis med brustet hjärta hävdade den 34-årige kampsportaren att han inte kunde tro att Liver King gör steroider.

Jag kan inte tro att Liver King gör steroider. Jag vägrar att tro det.
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

— Michael Chiesa (@MikeMav22) 30 november 2022

Han skrev: “Jag kan inte tro att Liver King gör steroider. Jag vägrar att tro det.” Många fans delade vad Michael Chiesa kände och stöttade honom i kommentarerna. Avslöjandet har säkert krossat Chiesas hjärta och utmanat hans förtroende för branschen. Enligt Youtuberns avslöjande för att uppnå sin välmejslade fysik, konsumerade Leverkungen steroider för 12 000 dollar varje månad.

Johnson använder det farmaceutiska HGH, Human Growth Hormone, som förbättrar kroppens tillväxt och utveckling. HGH-användning är vanligt med barn och vuxna med brist på tillväxthormon som kan utmana det normala utvecklingsförloppet. Johnson, som starkt har hävdat att han är en naturlig tidigare, förskräckte sina fans och anhängare med sanningen.

Ett påstående som är svårt att ifrågasätta

I avslöjande Youtube-videon delade Derek e-postutbyten mellan Johnson och en bodybuilding-coach. Johnson erkände att han tog tre hormoninjektioner varje dag för att behålla sin fysik.

Derek hävdade också att en av Liver Kings medarbetare kontaktade honom för råd om HGH-konsumtion i juni 2021. Youtubern inkluderade blodprovsrapporter, steroider-psykosammanbrott och läckta e-postmeddelanden i hans video för att stödja hans påstående.

Tidigare har Joe Rogan, en amerikansk skådespelare och podcaster, också öppnat upp om sina tvivel angående leverkungen som använder steroider. Joe Rogan var säker på att Johnson tog en massiv diet och tränade hårt, men han var också säker på att han tog steroider. En sensation på sociala medier, Brian Johnson, känd för sina nio fäderneärv, har ännu inte kommenterat situationen. Vad tror du blir Johnsons syn på avslöjandet? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär