Friday, December 8, 2023
HemMMA"I Planned It" - Ronda Rousey kom rent på Dissing Floyd Mayweather...

“I Planned It” – Ronda Rousey kom rent på Dissing Floyd Mayweather efter att ha slagit Serena Williams för 2015 ESPYs

Ronda Rousey är ett av de mest eftertraktade namnen i hela stridssportens värld. Den tidigare OS-medaljören i Judo har kämpat under flera MMA-kampanjer, inklusive den största av alla, UFC. Men 2014 vägrades hon att bli erkänd av en annan kämpe inom kampsportvärlden, Floyd Mayweather.

I en av hans tidigare intervjuer hade “Money” också tilltalat Rousey som “han”. I alla fall, Rousey sköt tillbaka mot Mayweather efter att ha vunnit det prestigefyllda ESPY-priset för årets bästa fighter 2015.

Senare, Rousey fortsatte också med att förklara varför hon valde att skjuta tillbaka mot Mayweather. Hon gav honom också samma behandling och kallade honom en “hon”.

Vad fick Ronda Rousey att skjuta mot Floyd Mayweather?

YouTube-kanalen för TMZ Sports delade en video 2015, som visade upp Rousey pratar med en frågeställare om hela denna fråga. Reportern började med att fråga: “Har du tänkt ta ett skott på Mayweather på ESPYs?”.

“UFCs första bantamviktsmästare för kvinnor” utsattes också för mycket kritik efter att hon lyfte 2015 års EPSYs trofé för “Bästa kvinnliga idrottare någonsin” som toppade även den kvinnliga tennislegenden, Serena Williams.

Hon svarade, “Ja, jag planerade det eftersom han försökte bli snårig med mig året innan.” “Rowdy” syftade definitivt på Mayweathers 2014 intervju. Hon fortsatte, “Så, då tänkte jag för mig själv att jag kommer att vara där i morgon och jag ska säga något.”

“Armsamlaren” sa också att hon skulle ha “väntat tre år kanske” men hon skulle definitivt ha gett tillbaka det till Mayweather.

Reportern upprepade: “Så du hade redan ditt tal klart?” Rousey svarade att det inte var så. Hon sa: “Jag hade det inte klart, jag visste bara att jag skulle säga något.”

Rousey avslöjade också att den här incidenten kom in i hennes huvud och sa: “Jag tänkte faktiskt på det när jag simmade en dag och jag tappade koll på mina varv på grund av det. Jag tänkte, vilket nummer är jag på?”.

Hela den här fejden hade dykt upp ett tag Mayweather tillfrågades om Ronda Rousey av David Greisman från BoxingScene.com, och han svarade, “Jag vet inte ens vem han är… jag vet inte vem det är.”

Rousey gjorde också ett könsmisstag som Floyd Mayweather för att håna honom

TMZ-sportreportern frågade Rousey: “Det talande skräpet, tror du att du tar det för personligt?”. Rousey svarade, “Jag tror att det finns en linje”. Reportern frågade också Ronda om hennes känslor och lyssnade på Mayweathers ord om honom. “Rowdy” misstog avsiktligt könet för “Pengar‘ och sa, “Hon gick över gränsen”.

Reportern fnissade också ut kl Rousey hånfull Mayweather i sin egen stil. Även reportern frågade Rousey huruvida hon personligen vill skada de förbjudna trash-talkarna inom sporten. ‘Rowdy Ronda’ svarade, “Nej, nej, jag har ingen sådan uppfattning.”

Uppenbarligen tog “The Baddest Woman on the Planet” inte Mayweathers ord ganska bra och fortsatte med att slänga honom; efter att hon lyckats besegra “Money” som “Bästa Fighter” på planeten för 2015.

RELATED ARTICLES

Mest populär