Friday, December 1, 2023
HemBoxing"I Need the Whole City": Floyd Mayweather Jr. tillkännager sin ankomst till...

“I Need the Whole City”: Floyd Mayweather Jr. tillkännager sin ankomst till Houston för den kända juvelerarens 50-årsdag

Floyd Mayweather Jr har satt Houston i rörelse av spänning när han tillkännagav sin storslagna ankomst till staden för att fira juvelerarens 50-årsdag Johnny Dang. Sporting Dangs patenterade Ice-kollektion, Mayweather gjorde en elegant entré och fångade alla runt omkring.

Dang, känd som bling-kungen av Houston, är en juvelerare som serverar vem som är vem i Hollywood. Han deltar aktivt i den amerikanska hiphopscenen och får erkännande för sina insatser. Staden ser nu med spänning fram emot natten till den 18 november. När Mayweather, tillsammans med sitt följe, planerar att gå med Dang i ett firande som utan tvekan lovar att bli inget mindre än spektakulärt.

Floyd Mayweather Jr firar Bling King

Pengar, synonymt med hans flashiga uppvisning av överflöd, visade upp Bling King of Houstons signaturbelagda diamanthalsband. Dessutom bjöd han in sina vänner och fans från Houston att gå med honom vid det glädjefyllda tillfället av juvelerarens födelsedag. Utan tvekan har de iskalla halsbanden blivit en del av Mayweathers signaturlook. Precis som du ser vi fram emot att fira mannen och visionen bakom dem. “Jag behöver hela staden att dyka upp och vi kommer att dyka upp.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Det kommande evenemanget, som är planerat till den 18 november, har redan blivit samtalsämne, med Mayweather som erbjuder en öppen inbjudan till hela staden. Han uttryckte sin önskan att hela staden skulle samlas och göra natten oförglömlig. Mayweather, ofta kallad “Money May”, utstrålade entusiasm när han delade med sig av sin upphetsning inför den kommande bash. Dessutom lämnar detta fansen ivrigt att vänta på festligheterna.

Johnny Dangs briljans sträcker sig till alla A-lists

Johnny Dang, visionären bakom juvelerna, stoltserar med en omfattande portfölj. Dessutom har musiker från hela världen tagit på sig hans varumärkesstil. Det har snabbt blivit samtalsämne. Speciellt gillar artister Cardi B, Kylie Jenneroch Katy Perry visa stolt upp sina berömda specialgrillar. Även Houston infödd Beyonce äger ett par. Dessutom understryker detta att om det är tillräckligt bra för Queen Bey så är det säkert tillräckligt bra för oss.

Dang övervakar en personalstyrka på över 50 skickliga medarbetare som ansvarar för att hantera beställningar ända från designfasen till produktionsstadiet på plats. Enligt Dang tillverkar teamet imponerande 20 till 30 skräddarsydda pjäser varje vecka, prydda med cirka 15 000 till 20 000 diamanter, som rapporterats av Chron.com. Tack vare sitt effektiva interna produktionsteam kan Dang snabbt skapa dessa stycken. Dessutom kan teamet skapa ett personligt halsband till perfektion inom bara två till tre veckor.

Mayweathers personlighet som är större än livet, kombinerat med Dangs kreativa briljans, sätter scenen för en oförglömlig upplevelse för alla deltagare. Detta samarbete mellan de två inflytelserika figurerna skapar utan tvekan ett firande som kommer att etsas in i Hollywoods minnen i många år framöver.

RELATED ARTICLES

Mest populär