Tuesday, February 27, 2024
HemNASCAR"I Mean This With Zero Disrespect": Patriots Star Quarterback lämnar NASCAR Insider...

“I Mean This With Zero Disrespect”: Patriots Star Quarterback lämnar NASCAR Insider chockad och tvingar honom att ställa en rak fråga

Brett Griffin är mest känd för sitt orubbliga öga på NASCAR-banan. Även om spotting är det han gör bäst, greps hans uppmärksamhet nyligen av en NFL-ungdom, Bailey Zappe från New England Patriots. Så mycket att Griffin blev förvirrad över vem den nya ungen på blocket var. Han noterade detta framträdande på sitt vanliga flamboyanta och inte så subtila sätt och ställde en fråga på den sociala plattformen X.

Amerikas favoritvideo idag

Med Patriots som gick igenom en mager patch när det gäller resultat, kom star-quarterbacken i kläm för att hans lag registrerade sin första touchdown för säsongen. Med sin observation inte bara begränsad till racerbanorna utan spred sig så långt som till NFL-planen, publicerade Griffin initialt ett något bisarrt uttalande på nätet efter att Patriots spelade in matchen mot Steelers.

Brett Griffin blev förbryllad över Bailey Zappes prestation i en match-up mot Pittsburgh Steelers

Med liten eller ingen kunskap om den unge quarterbacken gjorde Brett Griffin en något nyfiken kommentar. När han tog till den sociala medieplattformen X, skrev Griffin: “Jag menar det här med noll respektlöshet. Vem Da**k är Bailey Zappe?

Men snart slog han tillbaka på sin tidigare kommentar och tillade: “Gjorde fler poäng i en halvlek än de gjorde de tre tidigare matcherna tillsammans. Antar att han är ganska bra.” Stämplar därmed ett godkännandestämpel för den unga nr.4.

Griffin har genom åren byggt upp ett rykte för sig själv. Från att börja som PR-representant till att bli en spotter i NASCAR och nu en podcaster, han har säkert kommit långt. Det måste noteras att han fortfarande är en aktiv spotter tillsammans med sina bedrifter inom marknadsföringssegmentet. Så allt och allt han säger har stor vikt. Så var fallet för den 24-årige quarterbacken.

Med över 20 år som spotter och nu vidgar sina vyer, har Griffins resa i sin professionella karriär varit inget mindre än en drömkörning hittills med ögonen inställda på ytterligare ambitiösa projekt.

Möt Hall of Famer Tony Stewarts fru och NHRA-föraren Leah Pruett

Brett Griffin berättar om sin NASCAR-resa hittills

Man kan säga att Griffin är en jack of all trades och detta har gjort honom till en av de välkända personligheterna inom motorsporten. En resa som startade från en liten stad Pageland, South Carolina, har varit en overklig upplevelse för veteranen.

Han öppnade upp om denna känsla när han pratade med Forbes i oktober förra året, han sa: “Det är overkligt för mig att tänka tillbaka och prata om det. Du slutar inte för att se bakåt för om du gör det kommer du att passeras av alla som försöker göra det du gör.

”Det här samtalet ger mig rysningar eftersom jag har kommit långt från en riktigt liten stad med en väldigt ödmjuk början. Jag växte upp med en ensamstående mamma. Det är nästan som att jag har trotsat oddsen.”

Griffin förväntas fortsätta på sitt framgångsrika uppdrag som spotter för Kaulig Racing Team. Håll ögonen öppna för han har ett rykte om sig att vara i nyheterna.

RELATED ARTICLES

Mest populär