Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"I Love You Mike": Francis Ngannou och Evander Holyfield reagerar när Mike...

“I Love You Mike”: Francis Ngannou och Evander Holyfield reagerar när Mike Tyson minns “Bite Fight”; Ger uppdatering om förhållandet till “Real Deal”

Hur ofta slutar två bittra rivaler med att bli nära kompisar? Svaret är inte ofta om de inte är i boxningssporten! Jag upprepar samma känsla, Mike Tyson och Evander Holyfield har löst sina meningsskiljaktigheter under åren efter den berömda, nej, ökända bettkampincidenten. I en ny vändning reagerade Holyfield till och med på Tysons hänvisning till händelsen i ett inlägg på sociala medier.

Vad mer, inte bara Holyfield utan också Tysons elev av olika slag, Francis Ngannou, hittade inlägget och uttryckte sina tankar. Tidigare idag vände sig “Baddest Man on the Planet” till Instagram för att dela en bild av sig själv med Holyfield som såg hela situationen utvecklas.

Mike Tyson hävdar att de har kommit långt!

Tyson delade bilden med Holyfield och rubricerade inlägget: “Vi har kommit långt sedan bettstriden.” Det är värt att nämna att bettstridsincidenten inträffade den ödesdigra natten den 28 juni 1997. Paret tävlade i sin revansch, och en frustrerad Tyson tog till att ta en bit ur Holyfields öra.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mike Tyson (@miketyson)

Men sedan dess har de blivit fantastiska vänner och har även ingått ett partnerskap för att sälja “Heliga öron”, cannabisinfunderade gummiar. Ändå hittade Holyfield snabbt inlägget och svarade: “Jag älskar dig, Mike.” Strax efteråt bestämde sig Ngannou för att kommentera inlägget med skrattande emojis. På en separat notering kommer Ngannou att slåss mot Anthony Joshua den 18 mars, så det väcker en viktig fråga!

Tränar Mike Ngannou igen?

“Iron” Mike tränade Francis Ngannou populärt i sin sammandrabbning mot Tyson Fury. “The Predator” slutade nästan orsaka en upprörd! Fury hade dock tur den kvällen då han tilldelades en vinst med delat beslut, något som många hade känt var ett rån. Så när Ngannou växlar upp för att gå in i ringen igen, ville fans och förståsigpåare veta om Tyson skulle träna Ngannou igen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av UFC.GRIZZLY (@ufc.grizzly)

Enligt en intervju den 15 januari med talkSport, Ngannous tränare Dewey Cooper hävdade, “Vad som helst Francis vill att Mike Tyson ska vara involverad kommer han att vara.” Han tillade senare, “Jag hoppas att han kommer igenom som han gjorde förra gången och fortsätter att implementera sin mentalitet och teknik. Jag är säker på att han kommer att göra det, men hur som helst kommer (Ngannou) att vara förberedd och redo att gå mot Anthony Joshua.”

Decennier efter deras bettstridsincident, lockade Mike Tysons återuppringning till incidenten ett svar från sin tungviktsmotsvarighet. Vad tycker du om deras vänskap?

Inlägget “I Love You Mike”: Francis Ngannou och Evander Holyfield Reagerar när Mike Tyson minns ‘Bite Fight’; Ger uppdatering om förhållandet till “Real Deal” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär