Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"I Love You": Liberty Superstar Sabrina Ionescu släpper ett varmhjärtat meddelande till...

“I Love You”: Liberty Superstar Sabrina Ionescu släpper ett varmhjärtat meddelande till Kobe Bryants äldsta dotter

Stjärnvakten Sabrina Ionescu har haft en lysande karriär på New York Liberty. 26-åringen har bländat sig in i stjärnstatus med sina obefläckade färdigheter för att vara en av de framstående spelarna i Libertys omklädningsrum. Men hennes exceptionella talang scoutades av ingen mindre än legendariska NBA-stjärnan Kobe Bryant när hon var en rookie i Oregon.

Följaktligen startade det en speciell resa för Sabrina med familjen Bryant som blomstrade även efter hans olyckliga bortgång. Hon gav bevis på det speciella bandet nyligen med ett speciellt födelsedagsmeddelande till hans äldsta dotter, Natalia

Sabrina Ionescus vackra gest mot Natalia

Sabrina Ionescu gick nyligen till Instagram och var bland de första att förlänga sina födelsedagsönskningar till Bryants äldsta dotter. Hon delade en berättelse med rubriken “Jag älskar dig” tillsammans med att hon taggade 21-åringen. Berättelsen innehåller ett uppriktigt ögonblick mellan Liberty-stjärnan och Natalia när de delar ett skratt och en kram. Tydligen har Ionescu ett långvarigt förhållande med Natalia och hela familjen Bryant. Den tvåfaldiga WNBA All-Star sprang först över Black Mamba den 11 januari 2019. Kobe tillsammans med sin dotter Gigi var på USC för att bevittna en Oregon-match.

Efter detta beslutade Ionescu att samarbeta med Gianna Bryant under sommaren innan säsongen 2019-20. Utöver detta coachades hon också av den femfaldiga NBA-mästaren när hon också var en del av Mamba Ballers. Efter detta, under nästa år eller så, växte Ionescus band med familjen Bryant starkare. Tyvärr förstörde den tidiga morgonens helikopterkrasch som resulterade i att både Kobe och Gigi plötsligt dog henne totalt.

Läs mer: Kobe Bryant och dotter Gigi får en hjärtevärmande hyllning med en speciell touch

Till synes var Sabrina inte den enda som fick Natalia att känna sig speciell på sin födelsedag.

Vanessas speciella meddelande till sin dotter

En speciell gest förlängdes från Natalies mamma också på hennes födelsedag. Hon tog till Instagram och lade upp bilder och videor av Natalia genom åren tillsammans med Stevie Wonders version av “Happy Birthday”. Inlägget hade rubriken “Grattis på födelsedagen på 21-årsdagen @nataliabryant!!!” hon rubricerade inlägget. “Vi älskar dig så mycket!!!! Du är vad varje förälder hoppas och ber om. Du är en så vacker, stark, smart, kärleksfull ung kvinna med den vänligaste själen och jag är så stolt över att vara din mamma! Jag älskar dig mamma!”

Det råder ingen tvekan om att Ionescus band med familjen Bryant överskrider basketplanen. Med tiden har deras relation bara blivit starkare. Vidare är detta band både på och utanför banan ett idealiskt exempel på hur sporten kan lägga grunden för sanna och dygdiga förbindelser.

Inlägget “I Love You”: Liberty Superstar Sabrina Ionescu Drops Warm-Hearted Message for Kobe Bryants äldsta dotter dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär