Wednesday, February 28, 2024
HemUfcI ljuset av att Conor McGregor hävdar att Dana White "söker efter...

I ljuset av att Conor McGregor hävdar att Dana White “söker efter motståndare”, retar Michael Chandler Epic UFC 300 Fight Against Irish Star

Michael Chandler har tålmodigt väntat på en uppgörelse med Conor McGregor ganska länge nu, med fightern som verkar ovillig att möta någon annan än den tidigare “Champ Champ”. Chandlers iver att kliva in i ringen med McGregor har bara intensifierats, särskilt efter att McGregor än en gång antytt om möjligheten att han kommer tillbaka. ‘Iron’ har nu retat sannolikheten för denna efterlängtade match på sina sociala medieplattformar.

Amerikas favoritvideo idag

Det är fortfarande osäkert att deras kommande kamp kommer att förverkligas, eftersom varken UFC eller fighters har avslöjat några detaljer. Ändå släpper både McGregor och Chandler ibland teasers. Den här gången har Chandler tagit initiativet för att ge fansen en glimt av deras kommande bout.

Michael Chandler retar ett slagsmål med Conor McGregor

När vi närmar oss slutet av 2023 är det svårt att ignorera den “iögonfallande” frånvaron av McGregor och den ex-Bellator lättviktsmästaren från det officiella kampschemat. Trots berg-och-dalbanan av känslor medan han väntar på denna uppgörelse, förblir Michael Chandler ͏resolut i sin jakt på den lukrativa ͏’röda kvällen’. Hans senaste aktivitet i sociala medier är en tydlig indikation på detta faktum.

Som en sed var det meningen att McGregor och Chandler skulle slåss som tränare för TUF. Båda var planerade att slåss 2023. USADA:s intervention för “Notorious” stoppade dock deras framsteg. Enligt USADA var McGregor tvungen att testa rent två gånger, åtminstone under en obligatorisk vänteperiod på sex månader för att tävla i oktagonen. Till slut var “Mystic Mac” tvungen att genomgå USADA-drogtestet, men datumet för hans återkomst är fortfarande oklart.

Sedan dess har det funnits flera bilder från vissa personer angående återkomsten av McGregor. Chandler har i sin senaste eskapad retat sin kamp med McGregor på UFC 300-kortet. Fightern tog till sitt Instagram-handtag för att dela en förvandlad bild av honom och McGregor på hans berättelse med en faceoff och på baksidan fanns UFC 300-bannern.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Diaz Twins MMA (@diaztwinsmma)

McGregor har alltid antytt om hans återkomst men hans senaste interaktion med media var en ögonöppnande uppenbarelse för alla som väntade på hans återkomst. Medan han hade ett samtal vid “Day of Reckoning”-boxningseventet fick McGregor frågan om hans återkomst och “Notorious” hävdade att UFC letar efter fler motståndare till honom och att han snart kommer att återvända. Detta fascinerade “Iron” att utfärda utmaningen. Chandlers agerande är dock intressant med tanke på att detta är samma fighter som utmanade Nate Diaz för några dagar sedan att slåss vid UFC 300.

Chandler utmanar Nate Diaz för ett slagsmål

I den senaste utvecklingen tog Nate Diaz till sociala medier för att avslöja att han inte har säkrat en motståndare till UFC 300, ett inlägg som fick svar från båda Dustin Poirier och Michael Chandler. Situationen har skapat osäkerhet över den mycket efterlängtade McGregor-kampen, där Diaz verkar ha företräde framför att säkra UFCs största lönedag.

Chandler, som svar, har visat en vilja att kliva in i ringen mot Diaz, som han öppet uttryckte på Twitter. “Iron Mike” tog till sitt X (tidigare Twitter) handtag för att lägga till en tweet som utmanade Diaz. “Håll hårt. Jag skulle älska att knäcka din käke. Saker och ting är fortfarande oklart med den före detta fighter som utger sig för att vara en riktig fighter.” skriver Chandler.

Med utmaningar till både McGregor och Diaz känns det som om Chandler på något sätt är desperat att få en kamp att hända. Icke desto mindre kommer Chandlers ultimata motståndare endast att avgöras av UFC.

RELATED ARTICLES

Mest populär