Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballI likhet med Piston Fans' "Sell the Team" sånger, ser NCAA-tränaren Kenny...

I likhet med Piston Fans’ “Sell the Team” sånger, ser NCAA-tränaren Kenny Payne samma öde

Louisville Cardinals har gjort en fruktansvärd start på sin NCAA-kampanj. Efter deras katastrofala rekord på 4–28 under sin föregående säsong ligger de för närvarande tvåa från botten på Atlantkusten. De trefaldiga NCAA-mästarna förödmjukades nyligen av sina ärkerivaler Kentucky hemma med 76-95 för att lägga förolämpning till skada.

Amerikas favoritvideo idag

Strax efter förlusten har det funnits ett ihärdigt och pressande krav på att huvudtränaren Kenny Payne ska avsättas. Efter detta samlades några av de populära observatörerna av spelet och hade en diskussion om saken.

Tyler Hansbroughs syn på Louisvilles fall

John Fanta, Tyler Hansbrough och Randolph Childress dök upp på The Field Of 68: After Dark för att uttrycka sina åsikter om Louisvilles fall. Under podcasten påpekade John Fanta att hemmalagets publik var mer blå än den var röd. Därefter frågade han före detta NCAA-mästaren Tyler Hansbrough om det nuvarande tillståndet för Cardinals. Till vilket han svarade: ”Det är en väldigt svår situation. Det är inte alltför optimistiskt i sitt nuvarande tillstånd. Många människor har ställt frågor om huruvida Kenny Payne är personen eller vad som helst. Jag har inte svaret på det, men jag vet att när jag tittar på dem, ibland verkar det inte som att laget är synkat.”

Louisville har varit ur form sedan starten av säsongen. De har precis vunnit 5 av sina 12 matcher hittills. Dessutom har de förlorat 5 av sina 10 hemmamatcher. Uppenbarligen är en av anledningarna till att de har så dålig form den dysfunktion som finns inom teamet. Tyler tillade vidare, “När jag tittar på några av presskonferenserna efter matchen, finns det några udda uttalanden som flyter. Det har varit mycket dysfunktion vilket aldrig är en bra situation. Louisville är ett traditionellt kraftpaket inom collegebasket. Vid någon tidpunkt kommer de att ta reda på om de är med Kenny Payne eller någon annan.”

Senare hade John Fanta några stränga ord för 57-åringen på sitt dystra rekord som huvudtränare.

Kenny Paynes skrämmande rekord i Louisville

Broadcaster och reporter John Fanta öppnade upp om sina åsikter om huruvida Louisville borde behålla Kenny Payne för resten av säsongen eller inte. Han sa: “Kenny Paine är en bra man, men det är 9 och 35. Han är 9 och 35 som huvudtränare för Louisville basket. Det är inte bara att få det gjort. Det här spelar sorgligt. Det är pinsamt och om du är Louisville Cardinal är det dags för en förändring.”

Kenny Paynes öde har hängt i en balans. Det är bara en tidsfråga innan friidrottschefen Josh Heird ersätter honom med någon annan. Ändå kommer fansen fortfarande hoppas på att se deras lag ta sig upp och prestera efter bästa förmåga.

Tycker du att Louisville borde ersätta Kenny Payne? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär