Friday, December 8, 2023
HemGolf"I Just Don't Get It": När en passionerad Anna Nordqvist kritiserade sina...

“I Just Don’t Get It”: När en passionerad Anna Nordqvist kritiserade sina LPGA-kamrater för att ha snubbat de olympiska spelen

Anna Nordqvist pratade nyligen om OS och golfspelet. Hon tog upp hur det är viktigt för golfare, särskilt de bästa, att delta i OS för att behålla golfens grepp i det stora sportevenemanget.

Nordqvist har återigen tagit tag i golfspelet. Hon visade nyligen sina skarpa förmågor vid CME Group Tour Championship där hon slutade trea på topplistan.

Anna Nordqvist delade med sig av sina åsikter om OS

Damgolfsensationen Anna Nordqvist pratade nyligen om vad hon tycker bör vara fallet i golfvärlden när det kommer till OS.

Den svenska professionella golfaren Anna Nordqvist har vunnit tre gånger major. Hon är också tvåfaldig olympier. Hon delade en gång sina åsikter om olympiska spelens bristande värde i golfsamhället

Hon sa: “Jag vet hur mycket OS betyder… För att någon ska säga “Åh nej, jag tänker inte gå.” Jag fattar bara inte. Golf kanske inte anses vara med i OS, för om inte alla de bästa spelarna är med, vad är poängen då.”

Hon fortsatte, “Jag tror inte att det finns en större ära som idrottare än att spela i OS.”

Kvinnliga golfare har visat en stor uppslutning vid OS i år. Årets OS hade många stora spelare i sig. Detta inkluderade sensationella spelare som Nelly Korda, Inbee Park, Lexi Thompson och Lydia Ko.

Deltagare från herrgolfens värld är fortfarande färre. Stora namn deltar inte i OS. Det är hög tid att golfens värld ökar deltagandet i spelet.

Anna knöt ihop säcken med PGA Tour-caddien Kevin McAlpine

Anna gifte sig formellt med skotten Kevin McAlpine i augusti i år. Deras ursprungliga planerade datum såg en försening på nästan två år.

Duon träffades för cirka fem år sedan vid ett av LPGA Tour-evenemangen. De hade planerat sitt bröllop sedan 2018. Covid-19-pandemin gjorde dock att deras planer försenades kraftigt.

Men efter att ha kämpat sig igenom COVID-19 och fått bandet att bestå, gifte sig duon äntligen i augusti. Anna hade tydligen sin klänning på is i 3 år och var helt klart upprymd. Duon hade det mest efterlängtade bröllopet någonsin, men med all säkerhet var väntan värt det.

Vad tycker du om Anna Nordqvists syn på OS-frågan? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär