Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"I Hear It in My Sleep" – Ben Shelton gör kul på...

“I Hear It in My Sleep” – Ben Shelton gör kul på Wild Australian Open Crowds efter sin seger i andra omgången

Det är Australian Open och vi ser samma Ben Shelton som vi gjorde förra året. När den amerikanska sensationen kommer in i turneringen som en het favorit i år har den fått en flygande start och har tagit sig in i den tredje omgången av turneringen. När han spelade i andra omgången hade han hög press när han skulle upp mot hemmafavoriten Christopher O’Connell. Trots de rejäla sångerna kring stadion lyckades Shelton hålla sig kall och gick vidare för att vinna matchen.

När han pratade om samma sak i intervjun efter matchen, avslöjade Shelton hur tacksam han var för publiken som skapade en så fantastisk atmosfär. Inte nog med detta, han tog också en stund att gräva smyg på fansen som också har besvärat honom under hans sömn.

Ben Shelton tar en fräck grävning mot publiken i Australian Open efter sin seger i andra omgången

I ett nyligen avslöjande kom Ben Shelton fram och gjorde sina åsikter kända om den australiensiska publiken som var närvarande under sin andra omgångsmatch. Efter en utmanande match i Australian Open tog Ben Shelton till intervjun efter matchen för att dela med sig av sina åsikter om dem.

Han nämnde att han hörde den ikoniska “Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy” sjunga så mycket att den fastnade hos honom, till och med förekom i hans drömmar från föregående år. Trots hans kommentar uttryckte Shelton äkta uppskattning för det passionerade stödet från de australiensiska fansen. Han berömde publiken för att de skapade en speciell och unik atmosfär vid turneringen.

“Det var en tuff dag mot en kille som definitivt hade det där hemmapublikens stöd. Den där Aussie Aussie Aussie. Oj oj oj sång. Jag hör det i nattsömnen från förra året. Men jag älskar hur ni stöttar era killar. Ni gör det rätt. Alla som kom ut idag, ni gör atmosfären här speciell”, sa Shelton i intervjun.

Ben Shelton efter att ha besegrat O’Connell i Australian Open

“Det var en tuff dag mot en kille som definitivt hade det där hemmapublikens stöd. Den där Aussie Aussie Aussie. Oj oj oj sång. Jag hör det i nattsömnen från förra året. Men jag älskar hur ni stöttar er… pic.twitter.com/EaE46EYJht

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) 17 januari 2024

Således, efter att ha vunnit sin match i andra omgången, kom Shelton före och tog en stund för att uppskatta alla fans som var närvarande på stadion under hans match.

Inlägget “I Hear It in My Sleep” – Ben Shelton gör kul på Wild Australian Open Crowds Following His 2nd Round Victory dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär