Saturday, January 28, 2023
HemMartial arts"I Have No Doubt ...": Conor McGregor trodde en gång att Bruce...

“I Have No Doubt …”: Conor McGregor trodde en gång att Bruce Lee kunde uppnå en stor ära med sin “niviga” kropp

Tänk på finess och flexibilitet och det första namnet som dyker upp i våra sinnen är Bruce Lee. The Little Phoenix förvånade hela världen med sin felfria skicklighet inom kampsport. Han anslöt till och med de östra och västra horisonterna genom sina ambrosiella talanger som skådespeleri och kampsport. Namnet Bruce Lee är i sig ett av de största fenomenen i Hollywood. Idag, efter nästan 50 år av hans bortgång, visar kampsportsvärlden fortfarande ibland hur världen skulle kunna se ut om Lee fortfarande var här.

Inom idrottsvärlden Mixed Martial Arts är Lee Pole Star för många. Legenderna om UFC MMA betraktar Lee som sin symbol för vägledning. MMA:s sportvärld stimulerade till och med Lees persona genom AI för att inspirera MMA-fighters. Likaså för sju år sedan sågs ett av de största UFC-namnen prata mycket om Lee i en intervju.

Conor McGregor på Bruce Lee

Tillbaka 2014, UFCs stora hushållsnamn, dök Conor McGregor upp i en intervju med EA Sports. Han pratade om allt från “UFC Fight Night 37” till de strategier som de tävlande kan använda. Senare i föredraget uppskattade Conor Bruce Lee för hans inflytelserika sätt och oslagbara uppmaningar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bruce Lee (@brucelee)

Mystic Mac sa: “Jag tvivlar inte på att han skulle ha blivit världsmästare i MMA, utan tvekan”. Conor tillade vidare, “Han är flytande, han är lös, han är snabb. Hans rörelse är flytande, den är effektiv, den är funktionell”. Conor påpekade också ett svepande misstag som de flesta av fighters gör när de förbereder sig för stridstävlingen. Han sa, “Så många killar är beroende av styrka och kondition, de blir bara bulkiga och stela och långsamma”.

DYK DYPARE

Conor applåderade till och med Lees persona genom att säga, “Bruce var fri, hans kropp var kvick”. Det är uppenbart att Conor verkligen är fascinerad av Lees kroppsliga styrka och kämpande skicklighet.

Bruce Lees AI-simulerade slagsmål

Modern teknik har svaret på allt. Även om Bruce Lee kanske inte är här med oss, deltar hans AI-simulerade person fortfarande i olika UFC-tävlingar. I augusti i år sågs Lee slåss med den legendariska mixed kampsportaren Arnold Ellen i spelet skapat av artificiell intelligens-stimulering. Uppmaningarna och teknikerna som användes i spelet var inspirerade av Lees uppmaningar som han tidigare använde i sina filmer. Poängen med att skapa sådana stimulanser är att ge en grundläggande idé om hur Lee skulle ha kämpat om han fortfarande levde.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av RAMYAR (@ramyar.ufc)

Bruce Lee var verkligen en trogen mästare rakt igenom. Hans arv banade väg för många MMA-entusiaster att komma.

Ge oss dina tankar om Bruce Lees AI-personifiering i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär