Wednesday, December 6, 2023
HemNFL"I Have Never, and I Repeat...": Ex-NFL-spelare som blev analytiker får motreaktioner...

“I Have Never, and I Repeat…”: Ex-NFL-spelare som blev analytiker får motreaktioner för ännu ett ruttet grepp om Justin Herbert före Clash av MVP-kandidaten Tua Tagovailoa – Sportprat

Det verkar som om NFL-analytikern Emmanuel Acho helt enkelt inte verkar gilla Los Angeles Chargers, QB Justin Herbert. Bara några dagar efter att ha fått motreaktioner över sin uppfattning om Herbert, är Acho på gång igen. Den här gången hajpade han upp Chargers’ sammandrabbning med Miami Dolphins.

Fansen har tappat det med Acho över hans upprepade attacker på Herbert. Och som väntat fick han en hel del motreaktioner för sin senaste uppfattning om QB.

Ännu en hit på Justin Herbert

NFL-analytikern och före detta spelaren Emmanuel Acho har fördubblat sin “sociala media QB”-jibe mot Justin Herbert. NFL tillkännagav bytet av tidsluckor för Chargers match mot Dolphins. Och Acho slog till igen med en ta på Chargers QB inför sammandrabbningen med MVP-kandidaten Tua Tagovailoa.

Jag har aldrig, och jag upprepar, ALDRIG varit mer exalterad inför en händelse i mitt liv än det här spelet. Det kommer verkligen att bli en fantastisk upplevelse att se en topp 5 Quarterback i verkligheten dela fältet med en topp 5 QB på sociala medier. @laddare fans jag ses där. https://t.co/q57L9e8yXU

— Emmanuel Acho (@EmmanuelAcho) 30 november 2022

Acho, som arbetar som NFL-analytiker för Fox, hade en liknande inställning till Herbert efter att Chargers förlorade en tät match mot Kansas City Chiefs. ”På sociala medier visar de dig inte avlyssningar. Det är inte kul”, sa Acho. “Folk kommer inte att retweeta ett val, folk kommer inte att retweeta en dålig säck. Folk kommer inte att retweeta ett dåligt beslut. Det är den som Justin Herbert är, en quarterback på sociala medier”, hade Acho sa under Fox’s “Speak for Yourself”-show.

Han fick en hel del motreaktioner från fansen för sina kommentarer. Till och med Chargers svarade Acho med en video.

Fans kommer till undsättning, igen

NFL World är inte nöjda med Achos uppfattning om Justin Herbert. Fansen kom ut i Herberts försvar och ropade på Achos hat för spelstilen hos Chargers QB.

Ett fan frågade Acho om han insåg motreaktionen han skulle få i händelse av en Chargers-vinst.

du inser vilken motreaktion du kommer att få om Herbert lyckas med detta

— ‏ً (@MyTeamHatesMe) 30 november 2022

Denna Chargers-fan drog upp de passerande yards för att avslöja Achos tagning.

Du har rätt, bara en av dessa är en topp 5 QB… pic.twitter.com/qERTLOOGpl

— Scott Kramer⚡️ (@skramer00) 30 november 2022

Ett fan ropade direkt upp Acho och sa att ingen skulle känna honom om det inte vore för sociala medier.

att kalla honom en social media qb är roligt för om det inte vore för sociala medier skulle ingen veta vem du är eftersom ingen skulle känna till din show eftersom den börjar klockan 13.00 och inte i ett primtal.

— Adamn (@friarnaysh) 30 november 2022

Detta fan vill veta varför Acho fortsätter med sitt Herbert “hat”.

Jag förstår seriöst inte varför du behöver behålla detta hat (som du vägrar kalla det som det är) mot Herbert. Det är bara du som tycker att det är relevant att vecka efter vecka hålla ut med detta nonsens. Kan du inte bara inse att vi går in i en fantastisk era för quarterbacks? Jag menar kom igen… 🤦🏻‍♂️

— Pepê Narduchi (@pepenarduchi) 30 november 2022

Herbert and the Chargers har haft en bra säsong hittills. QB är femma i ligan för att passera yardage den här säsongen, efter att ha kastat 3 004 yards hittills. Han har 312 färdigställanden med en färdigställandegrad på 67,4%. Herbert har gjort 19 passnings touchdowns medan motståndarnas försvar har snappat upp sju av hans 463 pass.

Chargers är tvåa på AFC Wests divisionstabell med 6-5 totalt. De är fortfarande mycket med i racet mot slutspelet. Kan Herbert vägleda dem till ära och svara Acho en gång för alla?

RELATED ARTICLES

Mest populär