Saturday, December 2, 2023
HemViralSportsMoments"I Grow Up Playing Cricket" – Chris Millers uppgång från amatörcyklist till...

“I Grow Up Playing Cricket” – Chris Millers uppgång från amatörcyklist till YouTube-sensation

Ett namn har nyligen dykt upp från den livliga folkmassan för att bli en av de mest högljudda rösterna inom cykling: Chris Miller. Chris, en amatörcyklist som kommer från Sydneys soliga gator, har snabbt blivit ett namn som vrider på sig och snurrar på en global scen.

Innan världen kände honom som en cyklisk influencer tog Chris Millers liv en ganska konventionell väg. Han hade vågat sig in i företagsvärlden medan han bodde i Irland och engagerat sig i marknadsföring av digitala medier för skolor. Det var här han först doppade tårna i den digitala medievärlden och sådde fröet till hans framtida framgång.

Från företag till cykling: en annan väg

Efter att ha återvänt till Australien med sin fru ledde önskan att starta ett racerteam honom att skapa en YouTube-kanal. Han fokuserade främst på att ge insikter i deras racingarbete. Detta markerade starten för “Nero Show”, tillsammans med hans partner, Jesse Coyle.

Den unika aspekten av “Nero Show” är dess avvikelse från normen för analytiska och vetenskapliga cykelmedier. Miller och Coyle litar på sina instinkter och hänger sig åt öppna, ärliga åsikter. De syftar till att flytta cykelsamtalet bort från besattheten av marginella vinster till något roligare. Märkligt nog skapade detta en nisch som resonerar med en ständigt växande publik.

Intressant nog gillade han inte att cykla när han var ung. “Jag växte upp med cricket och rugby, klubbsporter. Rörde aldrig en cykel – ropade förmodligen på folk i lycra, visste inte ens vad de gjorde”. Hans resa till cykling började med att pendla på en cykel och gradvis övergå till tävlingscykling, och så småningom lämnade hans cricketdagar bakom sig.

“Att vinna framför denna folkmassa är något…” – Spännande avslutning ser Tadej Pogačar triumfera i Saitama Criterium före Sepp Kuss

Cykelinsikter och ofiltrerade konversationer

Vecka för vecka fortsätter “Nero Show” att skapa sin egen plats i det myllrande medielandskapet för cykling. Innehållet är grundat i autenticitet och en genuin passion för sporten. Deras diskussioner spänner över ett brett spektrum av ämnen, från tävlingsresultat till den senaste utrustningen. De fördjupar sig också i psykologin för varför människor anpassar sig till vissa cykelmärken, och drar paralleller till fenomenet sneakerkultur.

Deras tillvägagångssätt speglar det naturliga samtalsflödet mellan två ryttare ute på en resa, vilket främjar engagemang med sin publik. Det som skiljer dem från varandra är deras förmåga att beröra ämnen som har djup resonans hos tittarna. Varje avsnitt ger också sina egna överraskningar. Deras framgångsformel ligger i konsekvens, införlivandet av olika perspektiv och inkluderandet av rätt gäster.

RELATED ARTICLES

Mest populär