Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"I Got Cracked": Evander Holyfield avslöjar den svåraste puncher han någonsin mött;...

“I Got Cracked”: Evander Holyfield avslöjar den svåraste puncher han någonsin mött; Det är inte Lennox Lewis, Mike Tyson eller Riddick Bowe

I en intervju med Micheal Jai White, kampsportsskådespelaren och regissören, erinrade sig att han korsade vägar med storsintheten George Foreman och Evander Holyfield i en exklusiv intervju. I en tillbakablick av en tidigare intervju, Evander Holyfield hade gjort ett häpnadsväckande avslöjande om det hårdaste han någonsin drabbats av. Förbered er på en resa tillbaka till 1991 när den legendariske George Foreman tog sig an “Real Deal”.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Holyfield vann matchen mot Foreman var vinsten inte lätt. I en reflektion som kastar ljus över sportens råa verklighet erkände den tidigare mästaren att han sökte trygghet från sitt hörn, om integriteten hos sina tänder efter att ha uthärdat Foremans kraftpaket.

Evander Holyfield påminner om Echoes of Impact

När han minns sin intervju med Evander Holyfield, sa DJ Vlad till Michael Jai White, “Ja, jag frågade honom om George Foreman-kampen, och, naturligtvis, vann han. Men han sa att det är det hårdaste han någonsin har drabbats.” Sedan klipper klippet till en tidigare intervju där Holyfield berättar om ögonblicket när han träffades av George Foreman. Den looping höger, ett vapen i Foremans arsenal, svängde brett och träffade honom med en kraft som gav eko långt efter den sista klockan. “Jag frågade dem: ‘Vad slog han mig med?’ Jag är som, ‘Allt jag vet, jag blev knäckt’, mindes Holyfield under intervjun.

Foremans looping höger, förklarade Holyfield, är en smyg manöver som ofta fångade hans motståndare. Den breda bågen gör att du inte ser den komma förrän det är för sent. “En looping höger betyder att du inte ser det eftersom han kastade det breda, och de kommer ner, bam, så här,” Holyfield förklarade och betonade plötsliga strejken. “Så mina händer upp, och de kommer mellan dem, bam, yeah,” sa den fyrfaldige tungviktsmästaren.

Micheal Jai White reflekterade över sin erfarenhet av att träffa Foreman efter att ha lyssnat på Holyfields vittnesbörd. Han nämnde att han hade sällskap av en gemensam vän till Foreman och att han var i publiken och tittade på hans kamp mot Micheal Moorer.

Micheal Jai White ringside på Forman vs. Moorer

Michael Jai White, som delar med sig av sitt ringsideperspektiv på att George Foreman vann mästerskapet i tungvikt mot Moore, reflekterar över Foremans underskattade skicklighet. “Vi går till hans rum och han är fortfarande i bagageutrymmet och allt annat, på knä och ber med sin familj och dessa är bara människor, man.” Till vilket DJ Vlad svarade, “Ya och Holyfield är på samma sätt.”

Både intervjuaren och Michael Jai White reflekterade över de två legendariska tungviktarnas gentlemannaskap och deras mänsklighet, trots att de är kända för världen som professionella bråkare. Intervjuaren, även vid ett tillfälle, hänvisade till den fyrfaldige tungviktsmästaren som “en klassakt.”

Vad tycker du om George Foreman som mästare i tungvikt? Tror du att han är den hårdaste boxning någonsin sett? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär