Tuesday, February 27, 2024
HemAndre Agassi'I Get Half of Her Grand Slams'- 'Shrewd' Andre Agassi gör ett...

‘I Get Half of Her Grand Slams’- ‘Shrewd’ Andre Agassi gör ett fräckt avslöjande om äktenskapet med Steffi Graf

Tidigare proffs tennisspelare har hittat ett sätt att komma tillbaka på banan med Pickleball. Detsamma gäller Andre Agassi och hans fru Steffi Graf. Båda kommer att tävla från och med den 4 februari mot John McEnroe och hans partner Maria Sharapova. Nyligen intervjuades Agassi i en podcast med Greg Cote och han pratade om sitt verkliga liv och pickleball-partner Steffi Graf.

I samtalet pratade han skämtsamt om vad som skulle hända om de två någon gång bestämde sig för att skiljas och hur det skulle innebära att han skulle få behålla hälften av sin frus grand slams.

Andre Agassi skämtar om att få sin frus grand slams om de skiljer sig

Under podcastavsnittet av Greg Cote Show tillfrågades Andre Agassi om hur det fick honom att känna att hans fru var mycket mer skicklig än han i tennissporten och hade fler grand slams än han och om det någonsin var en del av en argument under någon av deras slagsmål.

Till vilket han svarade: “Jag är fortfarande klok. Jag tar inte med mig en trofé hem. För om jag gjorde det så skulle hon göra det. Om du spenderar 2 minuter med henne kommer du att glömma allt hon någonsin har åstadkommit. Jag respekterar henne för det, jag beundrar henne för det och jag inspireras av det. Men hej för orden, om hon någonsin lämnar mig får jag hälften av hennes grand slam.”

Under samma podcastavsnitt nämnde Andre Agassi hur om han och hans fru separerade skulle han få hälften av hennes grand slam. Och om det hände skulle det innebära att han får 29 grand slam vilket skulle sätta honom över Novak Djokovic som har 24 grand slam nu.

“Hej, låt oss vara med på protokollet, om hon (Steffi Graf) någonsin lämnar mig, får jag hälften av hennes Slams, eller hur? Jag är ungefär 29 då, Novak Djokovic har en lång väg kvar att gå, säger Agassi.

Men även om Andre Agassis åtta Grand Slam-titlar kombinerades med Steffi Grafs 11, skulle han fortfarande ha färre Slams än Novak Djokovic, som för närvarande innehar mer än 24 titlar.

Inlägget ‘I Get Half of Her Grand Slams’- ‘Shrewd’ Andre Agassi gör ett fräckt avslöjande om äktenskap med Steffi Graf dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär