Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"I Don't Value That": Ex-Pacers-stjärnan Paul George avstår från att imitera Giannis...

“I Don’t Value That”: Ex-Pacers-stjärnan Paul George avstår från att imitera Giannis Antetokounmpos spelbollsdrama

På onsdagskvällen gjorde Giannis Antetokounmpo sin karriärhöga 64 poäng under segermatchen med 140-126 mot Indiana Pacers. På andra sidan banan fanns också Pacers rookie Oscar Tshiebwe, som hade uppnått en liknande bedrift och gjorde sin karriärhögg. Som ett sedvanligt firande tog Pacers bollen till sitt omklädningsrum efter matchen för sin rookie.

Amerikas favoritvideo idag

Giannis hade inget av det och rusade till Pacers omklädningsrum för att hämta bollen till sig själv, vilket orsakade en hel del uppståndelse i arenan. Paul George, Clippers-stjärnan och en före detta Pacer, delar i sin show Podcast P With Paul George sina tankar om den intressanta händelsen.

Kan inte säga att Giannis överreagerade

Paul säger att han inte är den bästa personen att göra en bedömning av Giannis handlingar, eftersom han inte värdesätter traditionen att behålla spelbollen. “Jag kan inte säga att han överreagerade… han kanske värdesätter det, jag värdesätter inte det, säger PG13. Dessutom tillägger han att det är en nybörjargrej att behålla minnena, eftersom Clippers har gjort samma sak för sina rookies som Kobe Brown och Jordan Miller, som båda draftades den här säsongen.

Men PG säger att “hemmalaget får den bollen”, och att Pacers, eftersom de var gästerna i den matchen, inte hade rätt att ta den med sig. Så under dessa omständigheter förstår han Giannis skäl och säger att det han gjorde var förståeligt och inte överdrivet. Trots att han fick bollen var Giannis fortfarande missnöjd med något.

Giannis var inte övertygad om att det var samma boll

Den tidigare MVP:ns försök att få bollen fick hjälp av Pacers säkerhet som gav honom bollen, men Giannis var inte imponerad. Under intervjun efter matchen säger han till reportrar: “Jag har bollen men jag vet inte om det är spelbollen. Det känns inte som spelbollen för mig. Det känns som en helt ny boll.” Giannis är övertygad om att bollen är helt annorlunda än den de spelade med.

Efter Giannis Pacers Drama, blir Luka Doncic ärlig om att få spelboll efter att ha slagit Wilt Chamberlains rekord

Den verkliga chockeren är dock när Giannis säger: “Jag har inte ens spelbollen från, vilket gör mig ont, jag har inte spelbollen från spel 6 i NBA-finalen.” Ändå, när det gäller bollen som han fick i onsdags, säger Giannis att han kommer att ge den till sin mamma som ett tecken på kärlek. Även om han fortfarande inte är övertygad om bollens äkthet säger han, “Men det är okej. Livet fortsätter.”

Tror du att Giannis överreagerade på att han inte fick bollen efter matchen? Eller var hans agerande berättigat? Dela dina tankar!

RELATED ARTICLES

Mest populär