Friday, December 1, 2023
HemBasketball"I Don't Need That": Miljonären Shaunie skräpar ex-maken Shaquille O'Neals senaste framsteg

“I Don’t Need That”: Miljonären Shaunie skräpar ex-maken Shaquille O’Neals senaste framsteg

Shaquille O’Neal, hans ex-fru Shaunie Henderson och deras misslyckade äktenskap har varit föremål för diskussion under de senaste veckorna. Shaq erkände nyligen orsaken till deras skilsmässa efter många års separation. Han förklarade i en intervju att han var problemet i deras äktenskap och allt föll isär på grund av honom. Som svar på detta, svarade Shaunie elegant och tjafsade mot sin exman O’Neal.

En nyligen intervju med People magazine presenterade Shaq som diskuterade hans äktenskap. O’Neal sa: “Jag var ad-k chef.” Han beskrev också hur han förlorade något vackert som han tog för givet. “Du vet inte hur bra du fick något förrän det är borta”, tillade han.

Det fanns inte mycket information om varför äktenskapet tog slut eller varför han kallade sig det. Det är dock inte första gången han pratar om detta och skyller på sig själv. Han berättade också hur han förstörde äktenskapet i ett avsnitt av “The Pivot Podcast”.

Shaunie om de senaste kommentarerna från Shaquille O’Neal

I intervjun uppgav Shaunie Henderson att hon har gått vidare från Shaquille O’Neal. När hon blev tillfrågad om Shaqs senaste kommentarer, svarade hon: “Jag behöver inte den valideringen. Jag är ganska säker på vem jag är och vad jag har gjort.”

Även om Shaunie har gått vidare med sitt liv, är hon glad att hennes exman kunde acceptera de misstag han gjorde tidigare. “Jag är glad att han kan dela sin sanning om hur han känner,” sa hon till Page Six.

Paret knöt knuten 2002. Deras äktenskap gick sönder under de första åren efter vissa skillnader, men de försonades några år senare. Trots detta var problemen ihållande. Sedan 2009 lämnade Shaunie in sin andra ansökan om skilsmässa. Skilsmässan slutfördes 2011.

Många år har gått och båda individerna befinner sig i olika skeden av sina liv. Shaunie är lyckligt gift med Keion Henderson. Hon har också gjort stora framsteg i TV-branschen som producent och har ett nettovärde på 35 miljoner dollar.

Det tidigare paret hade fyra barn tillsammans, Shareef, Amirah, Shaqir och Me’arah. Även om det var länge sedan O’Neal gjorde misstagen som ledde till skilsmässan är han medveten om det och accepterar det.

Vad tycker du om Shaunies svar? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär