Saturday, December 9, 2023
HemNBA"I Don't Need That Dirty Money": Trots Tom Bradys "Make the World...

“I Don’t Need That Dirty Money”: Trots Tom Bradys “Make the World a Better Place” inträde, håller Charles Barkley fast vid sin övertygelse om sociala medier

NBA-legenden Charles Barkley är känd för sina heta tag och roliga kommentarer tillsammans med sin kompis Shaquille O’Neal på TNT. Sportanalytikern är en av de mest välrenommerade experterna i NBA med ett nettovärde på 60 miljoner dollar. Men trots sin popularitet har den 11-faldiga All-Star hållit sig borta från sociala medieplattformar under lång tid. Nyligen betonade Barkley sina tuffa övertygelser om sociala medier trots ett ögonöppnande erkännande från NFL-legendaren Tom Brady.

Barkley var en av Michael Jordans topprivaler förr i tiden. Han var en viktig tillgång för Phoenix Suns mellan 1992 och 1996, och ledde franchisen till NBA-finalen 1993 mot Jordans Chicago Bulls. Medan han diskuterade sociala medier-kontroversen som involverade Kyrie Irving och Kanye West, fördubblade Barkley sina åsikter mot internetplattformarna.

Charles Barkley har inga planer på att gå med i sociala medier

Charles Barkley dök nyligen upp i “Let’s Go”-podden med Tom Brady, Larry Fitzgerald och Jim Gray som värd. En av programledarna, Jim Gray, påpekade att Barkley aldrig hade varit på sociala medier, men han pratade mycket om det. Han frågade Barkley varför och hur han lyckades hålla sig borta från sociala medier. NBA Hall of Famer antydde att en anledning till att han undviker sociala medier var bristen på kontroll över sitt humör.

Dessutom delade Barkley att det gav människor för mycket makt, vilket i slutändan resulterar i att de använder det av felaktiga skäl och oartigt beteende. Chuck räknade med att han hade problem med kontrollen och kunde avstå från att svara sina kritiker. Så han bestämde sig för att hålla sig borta från sociala medier helt och hållet.

Charles Barkley sa: “Jag har haft många möjligheter och jag har erbjudits massor av pengar för att göra det. Och jag sa nej! Jag behöver inte de där smutsiga pengarna.”

Barkley hävdade att han inte hade några avsikter att vara i en verksamhet där folk fick betalt för att vara oförskämda mot andra. Således hävdade han att han sannolikt inte skulle gå med i sociala medier någon gång snart.

Brady avslöjar varför han använder sociala medier

Tom Brady höll med Charles Barkleys tankar. Han påpekade att det saknades granskning på sociala medier. Den sjufaldige Super Bowl-mästaren uppgav att många gånger kändisar kritiseras för att säga för mycket eller inte säga något alls. Brady uppgav att sociala medier gav människor en möjlighet att marknadsföra det de tror på. Samtidigt föreslog han att människor behövde göra det på ett positivt sätt istället för att orsaka skada och skada.

NFL-legenden avslöjade också anledningen till att han använde sociala medier. Tom Brady sa: “Alla borde försöka göra världen till en bättre plats på sitt eget sätt. Förhoppningsvis är det det jag använder sociala medier till.”

Trots Bradys ädla sak upprepade Charles Barkley det faktum att han inte ville utsätta sig för “dårar” på sociala medier och ge dem makten att respektera honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär