Wednesday, February 21, 2024
HemNFLI Don't Know I'm Not a Doctor” – Christian McCaffrey har ett...

I Don’t Know I’m Not a Doctor” – Christian McCaffrey har ett roligt svar på frågan om skadan han led under fjärde kvartalet

På söndagskvällens fotboll, i NFC Championship-matchen, skadades 49ers-stjärnan Christian McCaffrey. Men han gjorde fortfarande en imponerande insats i spelet för att leda sitt lag in i slutspelets sista omgång. McCaffrey verkade frisk och på ett positivt humör på en presskonferens för 49ers efter matchen.

På frågan av en nyfiken reporter om sin skada under fjärde kvartalet, svarade McCaffrey: “Jag fick bara min axel fylld lite konstigt och jag ville bara inte kunna greppa bollen, särskilt i en avgörande tid som den och Mitch är otrolig. Så han går in där och får det rört i huset, glad och stolt över honom och hela vårt team.”

Backen lade också till ett lustigt svar på frågan om vad han tycker om sin skada, är det en stinger eller vad? Till vilket McCaffrey svarade lustigt och sa: “Jag bryr mig inte alls. Jag menar, jag gjorde, vi gjorde mål, det var allt jag brydde mig om. jag vet inte. Jag är ingen läkare men jag mår bra nu.”

Superstjärnan med dubbla hot fick två rusande TDs, vilket i slutändan hjälpte sitt lag, Niners, att övervinna en enorm lucka, som var ett underläge på 17 poäng i halvtid. Men i den fjärde kvarten missade han knappt en tredje touchdown och blev skadad på nacken. Träningspersonalen, Elijah Mitchell, klev in och gjorde mål för laget.

Håll utkik för fler uppdateringar!

Inlägget I Don’t Know I’m Not a Doctor” – Christian McCaffrey har ett roligt svar när han frågas om skadan han led under fjärde kvartalet dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär