Friday, December 8, 2023
HemBasketball"I Don't Give a Sh*t What You Are...": 600 miljoner dollar Rich...

“I Don’t Give a Sh*t What You Are…”: 600 miljoner dollar Rich Shaquille O’Neal, som inte kan göra sitt eget CV, har bisarra krav från sitt barn

Los Angeles Lakers-legenden, Shaquille O’Neal, har samlat på sig en stor förmögenhet som uppskattas till cirka 600 miljoner dollar. Det har han gjort genom sin omfattande NBA-karriär och smarta affärsinvesteringar. Shaq har dock klargjort att hans arv inte lätt skulle gå till hans barn. Nyligen avslöjade O’Neal hur hans barn skulle behöva förtjäna sin kontroll över hans tillgångar.

Shaq hade en chatt med “People” där han avslöjade det faktum att han ville att hans barn skulle bevisa sig själva. Han nämnde hur han ville att hans barn skulle göra ett “cv” och en “affärsplan” för att visa att de skulle driva hans företag ansvarsfullt.

DYK DYPARE

Den 4-faldiga mästaren tillade att han inte har några problem med nepotism om hans barn är värdiga. The Diesel sa angående nepotism, “Jag ger inte som—vad du är, för om det görs på rätt sätt, tror jag på nepotism.” Därefter tillade Shaq hur han skulle hjälpa dem att bygga sin framtid om de kommer med rätt tänkesätt. Idén lät dock ironisk. Tidigare erkände Shaq att han kände sig generad för sig själv på grund av sin oförmåga att skriva ett CV för sina barn. O’Neal hoppas att när han kommer på sig själv “checkar in på äldreboendet”, är hans barn kapabla att “styra det han startade.”

Shaquille O’Neal om varför han vill att hans barn ska utbilda sig

I intervjun öppnade Shaquille O’Neal också upp om det andra kravet han hade från sina barn. För att de ska slutföra sin utbildning. Dessutom var Shaq inte heller den smartaste bland sina kamrater i barndomen. Den store Aristoteles är dock väl medveten om att hans barn är smartare än honom.

LAS VEGAS, NEVADA – 23 OKTOBER: Den före detta NBA-spelaren Shaquille O’Neal närvarar vid avtäckningen av Shaq Courts på Doolittle Complex donerad av Icy Hot och Shaquille O’Neal Foundation i samarbete med staden Las Vegas den 23 oktober 2021 i Las Vegas, Nevada. (Foto av Ethan Miller/Getty Images för Icy Hot)

Shaq prioriterar sina barns utbildning förmodligen på grund av sin tuffa barndom. Dessa upplevelser av trauma har gjort honom till den man han är idag.

Vad tycker du om Shaquille O’Neals idéer? Tycker du att de också är bisarra? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär