Saturday, December 2, 2023
HemBoxing"I Don't FW You Clown A**": Shakur Stevenson klappar tillbaka på Ryan...

“I Don’t FW You Clown A**”: Shakur Stevenson klappar tillbaka på Ryan Garcia för att han kallade honom “arrogant” över Keyshawn Davis-incidenten

Efter Shakur Stevenson vann WBC Lightweight-titeln i endast sin andra kamp på 135 lbs, Ryan Garcia, i ett offentligt uttalande, förklarade han att han var besviken över Shakurs sista kamp. Och för att sätta grädden på moset stämplade han till och med Stevenson som arrogant över en incident som han hävdade ägde rum i Vegas. I detta sammanhang kritiserar Shakurs prestation mot sin sista motståndare Edwin SantosGarcia hävdade att Stevenson ofta “gjorde mig förbannad.”

Så snart Garcias uttalanden kom till Shakurs kännedom, förolämpade den nuvarande WBC lättviktsmästaren ‘KingRy’ genom att kalla densamma för en clown. Dessutom, genom att gå till X, avslöjade 26-åringen exakt vad som hände i Vegas med “KingRy.”

Förolämpade Shakur Stevenson målmedvetet Ryan Garcia offentligt?

I Fight Hub TV-intervjun hävdade Garcia att Shakur har agerat arrogant ända sedan de var amatörboxare. För att stödja hans uttalande berättade Garcia den gången han och Keyshawn Davis hade ett samtal och bjöd in Shakur att gå med dem som var närvarande i närheten. Men vad Shakur gjorde gjorde ‘KingRy’ arg.

“Han pratar som en riktigt arrogant s**t. Vi är i Vegas, jag pratar med den här vännen Keyshawn. Vi har det jättebra. Bra samtal. Jag sa helt enkelt, “Jaha, Shakur kom över.” Han tittar på mig och säger “Nä, du måste komma hit”, rapporterade Ryan.

Shakur motsatte sig dock Ryans berättelse. Han hävdade att han var närvarande på platsen innan ens Garcia och Keyshawn kom. På samma sätt förklarade han sin situation och skrev: “Nej, jag var inte arrogant, jag vet inte om din clownröv, för det jag kommer till dig har jag suttit där förut.”

I detta sammanhang hänvisade Shakur till och med till att Gervonta Davis fick Garcia att sluta med ett kroppsskott i deras kamp i april. Vid detta, medan de två utbytte ord, promotor Oscar de la hoya försökte fiska i oroligt vatten.

Oscar De La Hoya efterlyser Garcia vs. Shakur

Shakur blev precis WBC lättviktsmästare. Å andra sidan har Ryan Garcia ännu inte kämpat mot sin planerade motståndare Oscar Duarte Jurado den 2 december. Men att lägga märke till ordväxlingen mellan de två Oscar De La Hoya kunde inte låta bli att antyda en potentiell kamp. Faktum är att VD:n för Golden Boy Boxing till och med förklarade att Ryan skulle sälja flest antal PPV om kampen skulle äga rum.

Med det sagt, vad tycker du om skämten? Vill du dessutom ha en kamp mellan de två? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär