Wednesday, February 28, 2024
HemWwe"I Do See Seth's Point because...": Tony Khans onlinerival öppnar upp sina...

“I Do See Seth’s Point because…”: Tony Khans onlinerival öppnar upp sina “känslor” om CM Punks decennium långa återkomst till WWE

Tony Khan var i nyheterna nyligen för att ha ropat ut WWE och företagets bokning. På grund av detta slutade han med att ådra sig vrede från ingen mindre än den moderna maharadjan, Jinder Mahal. Sedan dess har Mahal varit högljudd om sina tankar, inklusive sin åsikt om Jack Perry. Medan dammet har lagt sig från hans fejd med Tony Khan, öppnade Mahal upp om sina åsikter om CM Punk och hur hans återkomst väckte en storm av blandade “känslor” inom honom.

Amerikas favoritvideo idag

Jinder Mahal på CM Punks återkomst

När han pratade med WWE Indien, nämnde Mahal hur han, som ett fan av sporten, ser på Second City Saints återkomst till WWE. Han sa: “Jag har blandade känslor (skratt). Fansen i mig är exalterade, exalterade över CM Punks återkomst.” Den tidigare mästaren tillade vidare att han är exalterad över de möjliga matcherna med honom i framtiden och att han eventuellt delar utrymme med honom i ringen. Han är dock lite tveksam till sin återkomst.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WWE India (@wweindia)

Mahal tillade vidare, “Men jag ser Seths (Rollins) poäng eftersom jag var där när CM Punk var i WWE förra gången, och Seth (Rollins) har också en poäng.” Rollins har varit ganska högljudd om sina känslor för den före detta AEW-stjärnan. Medan han brukade idolisera honom under sina första dagar, ändrades hans synsätt snabbt senare.

Efter Punks återkomst till WWE kommenterade Rollins hans förhållande till honom. Den nuvarande världsmästaren i tungvikt fortsatte med att säga att punk är ett exempel på “träffa inte dina hjältar för de kommer alltid att göra dig besviken” för honom.

Medan Mahal har blandade känslor för honom, sa han vidare att detta kan vara en chans för Punk att lösa sig själv.

Jinder Mahal har stora förhoppningar på Straight Edge Survivor

Medan Mahal sa att han var med WWE under CM Punks första körning med företaget, tror han att det fortfarande finns hopp för Punk. Han sa, “Men ändå, låt oss se vad CM Punk gör. Låt oss se hans attityd, låt oss se hans reaktion.” Mahal tillade också att han vill se om Punk kommer att bidra till utvecklingen av de yngre talangerna på listan.

Han avslutade med att säga, “CM Punk är en av de stora genom tiderna, och jag är nyfiken på att se om han fortfarande har det. Så låt oss ta reda på det.” Även om Mahal har lagt mycket ansvar på Punks axlar, förväntar sig även fans mycket av honom den här gången. Vad tycker du om Jinder Mahals kommentarer om CM Punk?

RELATED ARTICLES

Mest populär