Wednesday, February 1, 2023
HemNFL"I Didn't Play My...": Patrick Mahomes specificerar hur Chiefs Men skrev en...

“I Didn’t Play My…”: Patrick Mahomes specificerar hur Chiefs Men skrev en sensationell vinst trots avlyssningsbakslag på ett spännande möte – Sportprat

Chiefs har förblivit starka, med Patrick Mahomes som håller nere fortet. Vecka 14 var dock tuff, eftersom han inte var med i sitt A-spel. Kansas City Chiefs möttes mot Denver Broncos i en kamp av divisionsrivaler. Mahomes och kompani vann matchen, men quarterbacken hade inte det finaste spelet. Mahomeboy hyllade Chiefs spelare för att de valde den vinnande poängen.

Efter Chiefs svep över Broncos dök Patrick Mahomes upp i mediascrum efter matchen. Quarterbacken pratade om utmaningarna och hur Chiefs idrottare hjälpte honom att inte ge upp och vinna matchen. Han erkände också att han inte var i korrekt form.

Patrick Mahomes nämnde, “Det var enormt… Det är därför allas NFL-kaliberspelare och tränare, och så för att de ska svara och sedan åh, vi går igenom det snabbt och försvaret går direkt tillbaka på planen. Tommy vänder fältet, sedan går vi direkt tillbaka på fältet och får ett stopp. Det gav oss en chans att få det där touchdown-drevet i slutet av tredje kvartalet. Så, försvaret, som jag sa, den där killen steg upp. Jag menar, jag spelade inte min bästa fotboll.”

“Särskilt vid vissa punkter i matchen. Men killar klev upp runt mig så att vi vann som ett lag, tillade han.

DYK DYPARE

Chiefs QB fick 28 för 42 med 352 yards och 86,6 i betyg. Han gjorde tre touchdowns men hade också tre interceptions. INTs var de flesta i en match sedan vecka 14 av säsongen 2020. Han hade tre interceptions mot Dolphins som QB1.

Andy Reid hade uppmuntrande ord till Patrick Mahomes

Chiefs sitter i toppen av sin division. De hade dock en vild tur på Empower Field på Mile High. Broncos försvar gav Patrick Mahomes en tuff tid efter att ha plockat upp tre interceptions. The Grim Reaper är en quarterback i toppklassen. Men i vecka 14 var han en skyldig till INTs. Men Chiefs HC hade positiva ord för QB1.

Andy Reid uppmuntrar Patrick Mahomes att “fortsätta skjuta” trots avlyssningar (via @MarkAGunnels): https://t.co/CxCKtCBNq2

— Arrowhead Pride (@ArrowheadPride) 12 december 2022

Andy Reid nämnde varje quarterback som har varit i ligan länge har ett sådant spel. Men Patrick Mahomes fortsatte att skjuta och spelade många stora spel. De tre avlyssningarna kan inte tas bort, men det fanns några utmärkta däremellan. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig.

Mahomes skulle ta sig an Texans på NRG Stadium. Kommer han att segra? Det är föremål för vittnesbörd.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär