Sunday, December 10, 2023
HemNFL"I Cried for Two Weeks Straight": Falcons Legend Michael Vick minns sin...

“I Cried for Two Weeks Straight”: Falcons Legend Michael Vick minns sin mardrömslika upplevelse i fängelse

Tidigare Atlanta Falcons QB Michael Vick revolutionerade den rusande quarterback-positionen för alltid fram till hans fängelse 2007 på grund av inblandning i en hundfighting-ring. Vick dömdes till 23 månaders fängelse och fick också betala böter värda lite under en miljon dollar. Och inom några dagar blev den legendariska Falcons No 7 fånge nummer 33765183.

DYK DYPARE

Michael Vick återvände till NFL för att spela för Philadelphia Eagles, NY Jets och Steelers. Han fick till och med sig själv som NFL Comeback Player of the Year för 2010. Detta var betydelsefullt efter vad Vick hade varit med om de senaste 3 åren. Hela avsnittet lämnade dock en bestående prägel på QB och förändrade honom som människa. I ett nytt avsnitt av “Club Shay Shay”, med Shannon Sharpe, beskrev Vik sin upplevelse under sina första dagar i fängelseliv.

Michael Vick kunde inte hålla tillbaka tårarna i veckor i fängelse

Michael Vick var en av de mest populära och inflytelserika figurerna i NFL vid tiden för hans arrestering. Det var därför han var tvungen att ställas till svars för sina handlingar. Vick berättade om sin traumatiska första dag i fängelset. “Det blev inte riktigt förrän de slog igen dörren och de låste den,” berättade videospelet Vick. “Jag grät i två veckor i sträck.” Ofta kallad den mänskliga styrspaken eller den gångbara höjdpunktsrullen, förlorade nummer ett utkastval från 2001 ett kontrakt på 120 miljoner dollar med Atlanta Falcons.

Skandalen skakade Vick och hela Falcons-serien, som var legitima Super Bowl-utmanare med sin QB. Myndigheterna räddade 66 hundar från Michael Vicks egendom innan han greps. Vicks erkände också att ha dödat hundar som testade dåligt för slagsmålen. Det undergräver dock inte Michael Vicks quarterback-storhet. 4x Pro Bowler har fortfarande QB-rekorden genom tiderna för flest rusningyards i karriären (6109) och flest rusningsyards under en enda säsong (1039).

Vick återvände till ligan och påminde världen om vad de saknade. På Philly samarbetade Michael Vick med WR DeSean Jackson för en monster-comeback-säsong. Han var en bättre pocketpassare och tog mer pressade beslut, tillsammans med sin vanliga rusande briljans. Michael Vick drog sig tillbaka från ligan efter att ha tillbringat sina två senaste år med att spela för New York Jets och Pittsburgh Steelers.

RELATED ARTICLES

Mest populär