Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"I Couldn't See": Bradley Beal skyller på sin mask för en hemsk...

“I Couldn’t See”: Bradley Beal skyller på sin mask för en hemsk natt vs magien, lovar att göra vissa förändringar

Phoenix Suns dominerades av Orlando Magic i natt och led en fruktansvärd förlust med 113-98. Även efter att Devin Booker lagt sitt hjärta och själ i comebacken för sitt lag genom att göra 44 poäng, kunde han inte rädda dem på egen hand. Eftersom hans lagkamrater inte kunde stödja honom, särskilt Bradley Beal. Till en början, enligt skaderapporterna, var hans tillgänglighet för Magic-matchen tveksam, eftersom han hade drabbats av en näsfraktur från en tidigare match. Spelaren hade dock beslutsamheten att spela och spelade matchen med en skyddsmask som en försiktighetsåtgärd för sin skada.

Men enligt Beal var den masken anledningen till att han presterade så dåligt mot Magic. Inte nog med det, han sågs till och med kasta bort masken mitt under matchen som han fick frågan om i intervjun efter matchen. Beal svarade på det, “Jag försökte vara tillgänglig, ge oss energi. Hur det än såg ut visste jag att jag inte skulle vara mig själv eftersom jag inte kunde se.”

“Jag försökte vara tillgänglig, ge oss energi. Jag visste att jag inte skulle vara mig själv eftersom jag inte kunde se”

Bradley Beal på provisorisk mask han kastade in som fjärde förlust på #Magic.

9 poäng 4-av-13, 4 omsättningar.

Kan andas bättre genom näsan, hoppas på anpassad mask måndag på #Heat pic.twitter.com/f4BypBSkNY

— Duane Rankin (@DuaneRankin) 29 januari 2024

Intervjuaren bad dock Beal att förklara varför han inte kunde se igenom masken, till vilket han sa: “Masken rörde sig mycket. Det är inte idealiskt men linsen på näsan gjorde mina ögon suddiga och det var som att fotografera med ett öga och det var därför allt var avstängt.”

Läs mer: Vad hände med Bradley Beal? Skrämmande slag skickar Suns Star tillbaka till omklädningsrummet

Bradley Beal spelade i 35 minuter i matchen mot Orlando Magic och lyckades bara göra 9 poäng, 6 assist och 5 block. Men hur blev han så allvarligt skadad att han var tvungen att bära denna skyddsmask?

Bradley Beal blev skadad under Pacers-matchen

Bradley Beal fick en näsfraktur i Suns senaste nederlag mot Indiana Pacers efter att ha blivit armbågad av Pacers center Myles Turner när han försökte ta ett skott. Men trots sin skada återvände Beal till matchen och gjorde 12 poäng, 4 returer och 4 assist. Men även då tog Suns sju matcher långa vinstsvit ett slut med en 133-131 förlust mot Pacers.

Att se Beal komma tillbaka till golvet efter att ha drabbats av ett stort slag visar hans engagemang för sitt arbete och sitt team. Efter förlusten erkände Beal att han hade svårt att andas från näsan och det blödde konstant, men han ville stötta sitt lag och hjälpa dem på alla sätt han kunde.

Inlägget “I Couldn’t See”: Bradley Beal Blames His Mask for an Awful Night vs the Magic, Promises to Make Certain Change dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär