Friday, February 3, 2023
HemGolf"I Can Never Escape This ...": Efter att ha blivit dålig på...

“I Can Never Escape This …”: Efter att ha blivit dålig på skam, bröt Paige Spiranac ihop i tårar och led av en känsla av hjälplöshet 2020

Det har inte varit en enda dag som Paige Spiranac har varit borta från hennes fans ögon. Den före detta proffsgolfaren har visat sig vara en trendsättare för golf- och icke-golfpubliken. Med en Instagram-följare på över 3,7 miljoner människor är influensern på sociala medier ingen mindre än en Hollywood-stjärna. Men som alla kända individer har hennes integritet alltid varit något hon har velat skydda. Men det fanns en tid då hon var irriterad på grund av en oförutsedd kontrovers som involverade kraftig intrång i privatlivet.

Paige Spiranac blev känslosam när hon pratade om en oförglömlig händelse

Spiranac var mitt uppe i en podcast när hon bröt ut i tårar medan hon pratade om en olycklig incident. Det var från den tid då ex-golfaren var i nyheterna efter att några av hennes privata bilder läckt ut på internet. Det var en extremt svår tid för Spiranac. Hon nämnde att hon delade några bilder på sig själv med sin dåvarande pojkvän, som bestämde sig för att vidarebefordra dem till sina vänner.

Och snart cirkulerade han hennes bilder, främlingar började sms:a Spiranac från ingenstans. “Det var hemskt”, sa hon. “Bara att få dessa slumpmässiga meddelanden från människor du inte känner och de har sett dig på ett så sårbart sätt. Det var äckligt.” Dessutom, när internetsensationen bestämde sig för att konfrontera mannen som orsakade fiaskot, skyllde han på henne istället.

“När jag till slut konfronterade killen och sa, ‘Jag kan inte fatta att du gjorde det här mot mig’, sa han – och jag kommer aldrig att glömma det här – ‘Du är sl*ten som skickade det till mig’…Han sa , ‘Du förtjänar det här,’ mindes Spiranac. Spiranac var spänd över hela situationen och vaknade varje morgon och var orolig för vad som skulle hända. Det kan vara psykiskt plågsamt för en person att gå igenom så mycket till priset av att lita på någon. “Jag kan aldrig undgå den här bilden,” sa hon.

Har Spiranac gått vidare från traumat?

Det värsta var att det inte fanns någon flykt från situationen. Så mycket som Spiranac försökte känna sig okej om saker, skulle någon ny sms:a för att påminna henne om hennes virala bilder. Spiranacs mentala och känslomässiga tillväxt har varit enorm under åren. Golfskönheten sysslar ständigt med troll och kritiker på internet till vardags. Det är dock inte lätt att gå igenom det hon mötte under den tiden. Att bara kalla det “stressande” kanske inte är rättvisa för hennes tillstånd.

Men helt klart är Spiranac mycket kraftfullare idag och har stöd från miljontals fans. Och trots allt som hänt står Spiranac starkt och talar aktivt om kvinnors kamp. Hennes egna erfarenheter har hjälpt henne att förstå och känna empati med människor hon inte ens känner. Och det är något som hennes fans älskar med henne!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär