Tuesday, February 27, 2024
HemNFLI bilder: Patrick Mahomes och Brittany sprider julglädje till barn i Kansas...

I bilder: Patrick Mahomes och Brittany sprider julglädje till barn i Kansas City efter Las Vegas Raiders Heartbreak

Kansas City Chiefs kommer efter en nedslående förlust mot sina divisionsrivaler, Las Vegas Raiders. I och med förlusten knäppte de också sin sex-matcher segerserie mot laget. Nu är det bara två matcher kvar av grundserien för Chiefs. Även om de nästan har säkrat en plats i slutspelet, kommer vinnande av de två kommande matcherna att sätta tonen för eftersäsongsmatcherna.

Patrick Mahomes vältrar sig dock inte i självömkan. Istället sprider han julglädje bland de mindre lyckligt lottade än han. Brittany Mahomes gick med honom i den ädla uppgiften.

Patrick Mahomes ger tillbaka till samhället på sitt eget sätt

2x Super Bowl Champ är på andra plats för “Walter Payton Man of the Year Award”. Priset ges till spelare som visar excellens både på planen och utanför planen, och är också en del av “NFL:s engagemang för filantropi och samhällspåverkan”. Den vinnande spelaren kommer att få $35 000 för sin favorit välgörenhet. Patrick och Brittany Mahomes besökte EarlystART-organisationen som en del av denna tävling, tillsammans med julstämningen.

Man kunde se Mahomes omfamna små barn och räcka dem påsar med godsaker med logotypen för hans stiftelse, “15 and the Mahomies”. Barnen var alla klädda i rött och kunde ses le från öra till öra över att ha fått chansen att interagera med en av de största quarterbackarna i USA:s mest populära sporter.

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Det var dock inte bara Mahomes som spred julstämning bland barn. En spelare som inte kandiderar för WPMYA har också umgåtts med barn.

Jalen Hurts besöker patienter i Philadelphia

RELATED ARTICLES

Mest populär