Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"I Beat All of Them": David Benavidez beskriver sina planer efter den...

“I Beat All of Them”: David Benavidez beskriver sina planer efter den potentiella Canelo Alvarez-kampen 2024

I boxningsvärlden talar seger ofta högre än ord. Men för David Benavidez, hans ord efter en nyligen seger eko med ovanlig djärvhet. Färsk från demontering Demetrius Andrade, Benavidez solar sig inte bara i ära. Han planerar en väg som kan omdefiniera boxningsstorhet 2024.

Amerikas favoritvideo idag

I en uppriktig intervju med ESNews lade han fram en plan som höjer på ögonbrynen. Det handlar inte bara om att försvara titlar; det handlar om att erövra nya världar. Benavidez nämnde Canelo Alvarez, Dmitry Bivoloch Artur Beterbiev – en trio som skulle få vilken boxare som helst att pausa. Men det finns en twist i hans tonfall, en antydan till något mer än bara ambition.

Benavidez ser Canelo, Bivol och Beterbiev i episk utmaning

David Benavidez, i sin senaste kamp, ​​visade en nivå av dominans som bara kan beskrivas som exceptionell. Mot tidigare obesegrade Demetrius Andrade, visade Benavidez upp en blandning av obeveklig aggression och taktisk precision. Han demonterade systematiskt sin motståndare och tvingade Andrade att sluta efter sex straffomgångar.

I efterdyningarna av denna triumferande seger satte Benavidez sig ner med ESNews för en intervju. När Benavidez fick frågan om hans idealiska matchuppställning för 2024, svarade Benavidez med orubbligt självförtroende. “Canelo först och sedan gå upp till 175 för att slå Bivol och sedan kanske Beterbiev,” sa han. Hans val av motståndare är namn som resonerar med fara och skicklighet i boxningsgemenskapen. Benavidez utvecklade sin ambitiösa plan ytterligare och uttryckte en visshet som gränsar till fräckhet. “Jag tror, ​​jag tror inte, jag vet att det är möjligt och jag kan åstadkomma det,” förklarade han.

Intervjuaren, som grävde djupare, frågade om resultatet av dessa potentiellt högprofilerade slagsmål. Utan en antydan till tvivel, bekräftade Benavidez, “Jag slog dem alla, jag hittar sätt att vinna.” Hans tonfall var inte bara av en man som har räknat ut sina chanser utan av en som förstår sin egen skicklighet. “Det är det som gör mig så farlig”, fortsatte han, “jag kan bryta ner vilken typ av stil som helst.” Dessa ord från Benavidez fungerar som ett bevis på hans anpassningsförmåga och strategiska skarpsinne i ringen.

David Benavidez reflekterar över Andrade-kampen

Vad tror du ligger framför denna formidabla mästare? Kommer hans djärva förutsägelser att förverkligas och forma honom till en av vår tids största boxare?

RELATED ARTICLES

Mest populär