Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"I Am a Single Guy": "Too Big" Ronnie Coleman hade svårt att...

“I Am a Single Guy”: “Too Big” Ronnie Coleman hade svårt att hitta flickvän, trots att han redan vunnit 3 Mr. Olympia-titlar 2001

Ronnie Coleman är en av de mest anmärkningsvärda och framgångsrika amerikanska kroppsbyggarna. Från 1998 till 2005 vann han IFBB Mr. Olympia åtta år i rad. Och med det njöt han av sin beskärda del av stjärnstatus.

Men efter att ha blivit en kändis får stjärnorna knappt något privatliv och är i rampljuset för det mesta. Från deras professionella till deras personliga liv, deras varje rörelse granskas. Därför går vissa kändisar till extrema ansträngningar för att hålla sina ärenden privata. Precis som dem har även Ronnie Coleman lyckats hålla sitt privatliv borta från nyfikna ögon.

Var tjejer rädda för Ronnie Coleman?

Det finns en vanlig uppfattning i samhället att det är lätt för kända personer att få en partner. Men tvärtemot vad många tror hade Ronnie Coleman svårt att hitta en flickvän. Man skulle kunna tro att tjejer skulle kasta sig över honom, men så var det inte för honom. I en intervju redan 2001 avslöjade han att tjejer faktiskt var rädda för honom.

2001 dök Ronnie Coleman upp på Tonight Show med Jay Leno. I programmet ställdes frågor om stjärnans dejtingliv. Och någonsin den hemliga väktaren, Coleman avslöjade att han var singel. Det var dock svårt att acceptera för värden. Så Ronnie förklarade ytterligare orsaken bakom hans tuffa tur med kärlek. Han sa: “Jag är en singel kille. De är alla rädda för mig. De tror att jag kommer att skada dem.”

DYK DYPARE

När han grävde djupare i sina personliga angelägenheter frågade Leno om han hade några groupies. Även om han var lite blyg, accepterade Ronnie att han hade några. Han var snabb med att tillägga att han inte lät det komma i vägen för hans träning. “Ja, jag får några. Men jag försöker att inte få för många dock. Sådant tar bort träning och sånt, sa han.

Ronnie Colemans förhållande

Trots att han varit i allmänhetens ögon i decennier nu, är inte mycket känt om hans personliga angelägenheter. Det är lovvärt hur “kungen” aldrig har varit en del av en dejtingskandal eller en olaglig affär. Han har hållit ett rent register. Vad som än är känt för allmänheten, vare sig det handlar om hans hälsa, operation eller förhållande, är vad han har velat att de ska veta.

Det finns inga uppgifter om vem han har dejtat hittills. Han har dock varit gift två gånger. Ronnie träffade sin första fru, Rouaida Christine Achkar, 1998 i Paris. Hon var en fransk-libanesisk personlig tränare. Efter att ha dejtat i flera år knöt paret ihop sig 2007. Men bara efter några års äktenskap skildes de åt.

Coleman gifte sig med sin andra fru, den amerikanska personliga tränaren Susan Williamson, 2016. De två har skapat en lycklig familj tillsammans och är nu föräldrar till fyra vackra barn.

RELATED ARTICLES

Mest populär