Sunday, February 25, 2024
HemUfcHyping Israel Adesanya, Merle Goes Against Alex Pereiras UFC 300 Wish som...

Hyping Israel Adesanya, Merle Goes Against Alex Pereiras UFC 300 Wish som ex-flickvän Snubs UFC Champ för Dricus Du Plessis Fight

UFC:s första del av året har tänt upp spisen i en död vinter och fansen är exalterade efter mer. Januari har visat sig vara en bra månad för Sydafrika då Dricus Du Plessis tog mellanviktstiteln från händerna på Sean Strickland. Du Plessis i sin strävan efter att etablera sin dominans över divisionen har utfärdat en utmaning till Israel Adesanya och överraskande nog, Alex Pereiras ex-flickvän, Merle är exalterad över att bevittna slagsmålet.

Israel Adesanya och Du Plessis rivalitet är inget nytt. Båda dessa fighters har tjatat om varandra sedan förra året och en match mellan dessa stjärnor förväntas slå sönder listorna. Är det möjligt att de rubricerar UFC 300? Enligt Merle – Ja.

Merle vill att Israel Adesanya ska placera UFC 300

Strickland och Du Plessis lovade ett krig och de levererade. Deras kamp var blodig och till slut var det Du Plessis som fick det sista skrattet. ‘Stillknocks’ vill nu låsa horn mot den tidigare mästaren, Israel Adesanya. Debatten om den riktiga afrikanske mästaren är på korten nu, men kommer kampen att hända snart?

Alex Pereiras ex Merle är exalterad över deras matchup. På sin Instagramsida bedömde Merle Strickland och Du Plessis kamp och gav vinnarpoängen till Du Plessis. I slutet av sitt inlägg betonade hon att en match mellan Adesanya och Du Plessis borde rubriken UFC 300. ”Så, vad händer härnäst, killar? Vad vill Izzy? Och jag vill verkligen ha Izzy vs. Du Plessis för UFC 300. Izzy är en fu****g affärsman. Den här killen är bara fokuserad på affärer, och han vet hur man gör affärer. Så vad är bättre än en kamp? sa Merle.

Hon lade vidare till “UFC 300 main event för mellanviktstiteln, återigen mellan Du Plessis och Izzy. Efter all historia de hade, som om de tränat de senaste två åren, pratade Du Plessis skit om Izzy. Sedan träffades de igen i oktagonen precis förra året, de hade det här skitsnacket. Så nu är det dags för ett huvudevenemang, UFC 300, Israel Adesanya mot Dricus Du Plessis.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av FIGHTOLOGY (@fightology__)

Adesanya vs. Du Plessis skulle hända på UFC 293 men ödet verkar ha andra planer. Ändå är förekomsten av deras matchup nära eftersom ‘Izzy’ försöker göra comeback. Intressant nog avvisade Merle Pereiras UFC 300-lust att slåss på det ultimata kortet. Men det finns en twist, Alex Pereira verkar ha planer på en comeback till mellanviktsdivisionen.

Alex Pereiras sista körning i mellanviktsdivisionen?

Israel Adesanya har accepterat Du Plessis utmaning, men ‘Izzys ambition har grumlats av mästaren i lätt tungvikt, Alex Pereira. Efter Du Plessis seger tog ‘Poatan’ till sitt Instagram-handtag för att lägga till en kryptisk kommentar som var indirekt riktad till den nykrönade mästaren i mellanvikt.

Pereira skrev, “Kanske en sista rodeo i mellanvikt”. Den före detta mästaren i mellanvikt tycks lägga sin plan för sitt återinträde i divisionen efter att ha vunnit ‘205’ pund guld mot Jiri Prochazka på UFC 295. Intressant nog har Du Plessis gått med på att gå in i Octagon med Pereira.

Du Plessis tog till sitt Instagram-handtag för att lägga till en berättelse om Pereiras kommentar med en bildtext att “@alexpoatanpereira jag vågar att du skulle vara en ära att dela buren med dig”. Pereira och Adesanya är de potentiella utmanarna till mellanviktstiteln men det finns ett annat namn som låter från ryggen och det är “vargen” Khamzat Chimaev.

Vem kommer att få möjligheten att slåss mot Du Plessis?

Läs mer: Emotional Sean Strickland, med stöd av Dana White, utfärdar ett uttalande efter förlust mot Dricus Du Plessis på UFC 297

Inlägget Hyping Israel Adesanya, Merle Goes Against Alex Pereira’s UFC 300 Wish som Ex-Girlfriend Snubs UFC Champ för Dricus Du Plessis Fight dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär