Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Huskies blev lurade": Domare anklagade för att gynna Jim Harbaugh & Co....

“Huskies blev lurade”: Domare anklagade för att gynna Jim Harbaugh & Co. när fans påpekar mycket kontroversiella samtal

Den stora nyheten som kommer ut från NCAA är att Michigan Wolverines har vunnit titeln. De har gjort det med stor stil då Huskies störtades med 34-13 marginal. Jim Harbaugh och hans pojkar rasade motståndet på NRG Stadium och Washington-fansen blev utskällda.

Amerikas favoritvideo idag

Det fanns ingen konkurrens som sådan eftersom Wolverines markerade sin dominans med regelbundna touchdowns och applicering av press. Även om det inte visades några starka känslor av spelarna, höll fansen online inte tillbaka. Ett av ögonblicken kom under ytterligare granskning när spelet rörde en vändpunkt med “misstänkt hänvisning”.

Misstänkt hänvisning står i centrum när Jim Harbaughs sida vinner mästerskapstiteln

Den sista matchen mellan Michigan Wolverines och Washington Huskies var en enkelriktad trafik. Wolverines gav aldrig några chanser för Huskies att få ett strypgrepp om spelet. Trots att det var en ren match, var det ett ögonblick i andra kvartalet som fångade fansen. Ett Washington-fan trodde att Michigans försvar under tredje kvartalet höll linjen och ägnade sig åt orättvisa metoder. Detta är inte första gången Michigan ifrågasätts för att ha gått emot regelböckerna.

Detta är inte första gången Michigan ifrågasätts för att ha gått emot regelböckerna.

Dessutom hävdade fansen att Wolverines defensiva backar tog tag i deras anfall genom att ta tag i deras tröjor. De har nu lanserat en svidande onlineattack mot Michigan och till och med fortsatt med att posta stora påståenden om fusk! Ett av fansen blev överväldigad av känslor och fortsatte till och med att kalla ett stort drag för “spelets spel”. Vad syftade han på? Låt oss ta reda på!

Huskies-fans sliter sönder Michigan med “fusk”-påståenden när Harbaughs lag vinner

Finalerna i CFP-mästerskapen 2023/24 var en ensidig affär. Även om Huskies gjorde comeback under tredje kvartalet, var skadan från Michigan redan skedd. När Wolverines firade sin dominerande vinst, påpekade Washington-fansen en incident med misstänkt domare. En av fansen som heter Ivan ropade till och med ögonblicket som “Spelet i spelet! Huskies blev lurade”

Michigan anklagas för att ha brutit mot 2 huvudregler när kontroversen “Sign Signaling” tar en ny vändning

Den Yeah! Revolution skrev- “Detta är ett bra exempel på varför jag inte tittar på sport längre. Laget gör ett enormt spel vid ett kritiskt ögonblick i spelet och det annulleras på grund av en “straff”. Lam.” Ett annat fan påpekade också samma talesätt – “definitivt ett svagt samtal med tanke på vad som inte har kallats på Michigan.” Ett konto vid namn Wolverine CC kommenterade- “rofl” som gav sin reaktion på pjäsen.

Skicka oss dina åsikter om det kontroversiella spelet – var åtgärden giltig eller inte?

RELATED ARTICLES

Mest populär