Wednesday, February 28, 2024
HemHorse RacingHur säkrar man biljetter till Dubai World Cup 2024? Din guide...

Hur säkrar man biljetter till Dubai World Cup 2024? Din guide till att delta i Premier Horse Racing Event

Med hästkapplöpningssäsongen 2024 väl igång, har åskådarna stora förhoppningar om händelserna på banan. Varje vecka äger loppen rum över hela världen, till stor glädje för hästkapplöpningsfansen. Men det finns några stora evenemang som supportrar ser fram emot varje år, inklusive Dubai World Cup. Stjärnhästar tävlar i ett antal graderade insatser på kvällen för det årliga evenemanget på den världsberömda Meydan Racecourse.

Även om G1-evenemanget i första hand är en natt med hästkapplöpningar, finns det massor av andra underhållningskällor under hela evenemanget. Den 30 mars är Meydan Racecourse värd för Dubai World Cup 2024. Samtidigt letar supportrar efter ett bra sätt att köpa biljetter.

En ganska okomplicerad process

Det komplicerade biljettförfarandet för vissa evenemang är ett stort problem för åskådarna. Å andra sidan är den omtalade Dubai World Cup-natten ett undantag. Två typer av biljetter erbjuds till publiken: Allmän entré och Förkläde. Och nyligen publicerades länken för att köpa biljetter av Dubai Racing Club på X.

Biljetter till #DubaiWorldCup är till försäljning!

Kom och häng med oss ​​den 3 mars!

AED20 – Allmänt inträde
AED295 – Förkläde Views

Boka https://t.co/8QjOySHo7L pic.twitter.com/kChKDTsD6w

— Dubai Racing Club (@RacingDubai) 11 februari 2024

Dessutom kunde de två biljetterna inte vara mer olika. Apron Views-biljetter kostar 295 AED (cirka 80,32 USD), medan biljetter till allmän entré kostar 20 AED (cirka 5,5 USD). En gratis parkeringsplats på kapplöpningsbanans avlägsna parkeringsplats, tillgänglig från Gate 3, ingår i biljetten för allmän entré. Så snart en innehavare av en biljett för allmänt inträde checkar in kommer de att få ett förutsägelseblad som de kan använda för att delta i förutsägelsen av tävlingens vinnare. Alla som köper en biljett till Dubai World Cup deltar automatiskt i Lucky Draw, där de kan vinna kontantpriser.

Den stora game changer vid Dubai World Cup

Om en åskådare köper en Apron Views-biljett som kommer att kosta dem 295 AED (cirka 80,32 USD), förändras hela deras syn på evenemanget. Biljettinnehavaren kan uppleva den rena hästkapplöpningen med en massa saker snarare än minnen att ta med hem. Alla med Apron Views-biljetten kan delta i de världsberömda Style Stakes. Enligt domarnas bedömningar av de tävlandes klädsel erbjuder denna tävling fantastiska utmärkelser i flera kategorier. Information om detta modeevenemang kommer också att delas när Dubai World Cup närmar sig.

Alla fördelar med General Admission-biljetten är tillgängliga för innehavare av Apron Views-biljett. Men om de har tur har de ytterligare en chans att vinna en Ford-bil från Al Tayer Motors i Lucky Draw. Förutom att se den intensiva hästkapplöpningen utspela sig på Meydan Racecourse, får de som har biljetten Apron Views tillgång till en lyxig food court där de kan frossa i läckra godsaker samtidigt som de tar in action på banan. Det har varit många lopp fram till Dubai World Cup, och de har gett den perfekta mängden förväntan inför kvällen med hög insats på Meydan Racecourse.

Inlägget Hur säkrar man biljetter till Dubai World Cup 2024? Din guide till att delta i Premier Horse Racing Event dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär