Tuesday, February 27, 2024
HemNBAHur många stora kycklingplatser har Shaquille O'Neal? Utforska siffrorna efter det...

Hur många stora kycklingplatser har Shaquille O’Neal? Utforska siffrorna efter det senaste meddelandet från Michigan

2024 kommer att handla om kycklingmackan Big Diesel. Den Shaquille O’Neal-drivna Big Chicken Shaq har minst 300 platser på färdplanen under utveckling och planeras att öppna nästa år. Shaq och hans team av proffs undertecknar snabbt avtal, filtrerar franchisetagare, spanar in platser och växer över hela landet.

Amerikas favoritvideo idag

Big Chicken började som ett Shaq-företag. År 2021 ombildade de sig till en franchiseverksamhet och fick Josh Halpern som VD. Inom ett år bekräftade de 200 franchiseavtal. Det som började med 18 butiker kommer att vara 17 gånger så mycket på ett år, inklusive en av de första platserna i Michigan.

2024 är den stora kycklingens år

Spännande nyheter kom för Michigan invånare denna vecka. Efter att ha skrivit på ett avtal med H&D Group Investments öppnar den första av 20 enheter i staten. Två av platserna är bekräftade och planerade att öppna 2024. Den första restaurangen kommer att öppna i Linden Road i Clio i början av 2024. En annan i Highland kommer att öppna under våren. Ytterligare 18 restauranger i Flint, Saginaw, Lansing, Mount Pleasant och Metro Detroit är på gång.

Sedan öppningen 2018 i Las Vegas, har O’Neal drivit en handfull Big Chicken-ställen med sin restauranggrupp, JRS Hospitality. Det expanderade till Carnival Cruise Lines, Busch Stadium i St Louis, Climate Pledge Arena i Seattle och UBS Arena i New York.

Big Chicken har haft ödmjuka startar i Arizona, Kalifornien, Maryland, Missouri, New York, Ohio, Pennsylvania, Texas, Washington och allt annat. VD Josh Halpern gör franchisetagarens filtrering tuffare än en Ivy League-ansökningsprocess. Även om 200 franchisetagare är bekräftade, avslog han 3000 ansökningar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MLive (@mlivenews)

Chicagos förorter fick sin första Big Chicken i juli med restaurangen Rosemont som öppnade för företag. En annan plats i Mellanvästern öppnade i Kansas medan Missouri ståtar med en stor kyckling på Kansas City International Airport-terminalen tillsammans med Blues-stadion.

Den första av tre Ohio-restauranger öppnade i Miamisburg i april och en annan kommer i Columbus. De skriver på fler expansionsavtal och tillkännager framtida platser, många planerade att öppna 2024. Shaq har inte bara sitt pålitliga team som hjälper honom där.

Big Chicken är familjeföretaget O’Neal

Menyn är redan centrerad på Shaqs barndomsfavoriter, mest hans mamma, Lucilles recept. Hans nära och kära får också särskilda omnämnanden i maträtternas namn. Lucille checkar inte bara in på Big Chicken-restauranger, utan Shaqs barn engagerar sig också.

Med platser i Austin och Houston tecknade JRS ett expansionsavtal för att öppna 50 enheter i Texas där menyn med nostalgi-tema är en stor hit. De hittade partners och franchisetagare för att öppna restauranger i år. En Houston-enhets öppning drog en stor folkmassa, vilket tvingade brandvakten att stänga av den.

Sammanfattning av bästa ögonblick från Shaquille O’Neal, Charles Barkley och Stephen A. Smiths kombinerade telesändning

Shaqs dotter, Taahirah, är bosatt i Houston. Alltid involverad i sin pappas företag, var hon värd för ett Friendsgiving-evenemang med en giveaway på en Big Chicken här i närheten. Efter att Richmond-butiken öppnade i augusti har platser även öronmärkts i centrala Texas. A Big Chicken kommer att öppna på Clear Creek Road i Killeen i början av 2024.

Fler platser är bekräftade i bland annat Massachusetts, Arizona och Poconos. Och det är bara början på Shaqs Big Chicken-imperium.

RELATED ARTICLES

Mest populär