Wednesday, February 28, 2024
HemSwimmingHur många gånger har Katie Ledecky vunnit Us Open?

Hur många gånger har Katie Ledecky vunnit Us Open?

US Open Swimming 2023 har börjat, och några extraordinära prestationer har redan välsignat åskådarnas ögon. En av de fängslande föreställningarna som vanligt var av Katie Ledecky. Återigen har detta amerikanska simfenom bevisat sitt värde genom att behålla sin vinstsvit i US Open.

Amerikas favoritvideo idag

Hennes berömvärda prestation i sitt varumärkesevenemang har bevisat att hon är oersättlig. Med sju olympiska guldmedaljer och 21 världsmästerskapsguld har hon vunnit flest vinster för en kvinnlig simmare, vilket etsar in hennes namn i historieböckerna. På samma sätt har hon gjort sina avtryck i US Open även i år genom att vinna ännu en gång.

Katie Ledecky skiner igen i US Open Simning

Katie Ledecky har bevisat sin skicklighet genom att vinna i US Open Swimming för 13:e gången. Med hela 13 raka vinster i tävlingen är det säkert att säga att Ledecky är tänkt att regera i detta evenemang. Hon, som ett proffs, tog graciöst titeln på 800 meter fristil i Greensboro North Carolina.

Hon tog segern genom att ha en tid på 8 minuter, 15,91 sekunder och besegrade Paige Madden med 14 sekunder. Ledecky äger rekordet med 29 snabbaste tider i detta evenemangs historia. Intressant nog var det enda nederlaget hon mötte i denna händelse när hon bara var 13 år gammal och besegrades av en 16-åring och en 17-åring vid 2010 Potomac Valley Championships i Maryland.

Redan från början har Ledecky haft en berömvärd karriär, och säsongen 2023 var inte annorlunda. Hon tog flera vinster i år och slog några förväntade rekord. Hennes utmärkelser i år talar för sig själv. Hon slog sitt eget 1650-yards gratis US Open-rekord och simmade den 3:e snabbaste genom tiderna 800 och 1500 gratis.

Inte bara detta 2023, hon äger också de 30 bästa prestationerna genom tiderna på 800 m fri. Från US Swimming Championships 2023 till 2023 World Aquatics Championships regerade Ledecky som en drottning i år.

Enastående ögonblick av Katie Ledecky 2023

En föreställning av det amerikanska underbarnet som skakade simvärlden var när hon skrev historia vid vattensports-VM. Hennes berömvärda vinst den 29 juli 2023 på 800 m frisim gjorde att hon hade rekordet för flest individuella VM-titlar med 16. Med denna vinst blev hon den första simmaren någonsin att vinna sex raka världstitlar i en tävling.

Månader efter att ha slagit Michael Phelps rekord får den svenska simlegenden en vink för OS i Paris 2024

Hon slog rekordet för den legendariske Michael Phelps rekord på 15 vinster. Hon överträffade denna räkning genom sin fantastiska prestation i finalen på 800 m frisim. Tio år efter att ha gjort sin debut på Worlds, höll Ledecky sin plats och behöll sin dominansnivå som alltid genom att vinna priset för bästa kvinnliga simmare.

RELATED ARTICLES

Mest populär