Tuesday, February 27, 2024
HemGolfHur man tittar på Grant Thornton Invitational 2023: TV-schema, plats, biljetter

Hur man tittar på Grant Thornton Invitational 2023: TV-schema, plats, biljetter

I ett av de sällsynta tillfällena som kommer att se manliga och kvinnliga golfare mötas, är Grant Thornton Invitational en korsning av dessa två ligor. Det kommer att vara en turnering i tre omgångar där den första omgången kommer att förvrängas, där laget väljer bollen för nästa träff, en andra omgång kommer att vara en foursome där spelarna kommer att varva sina skott med bara en boll.

Amerikas favoritvideo idag

Den tredje och sista omgången är en variant av det vanliga fyrbollsformatet. Och även om vanligtvis spelaren med lägst poäng vinner, på Grant Thornton kommer båda lagkamraterna att byta boll före den andra träffen och fortsätta spela med samma boll tills hålet är klart. Med ett så intressant evenemang som lovar att göra din helg trevlig, så här kan du se den på tv eller personligen.

Hur ser man på Grand Thornton Invitational?

Denna engångsturnering från 8 december till 10 december kommer att sändas på sportkanaler. Måndag och tisdag är de professionella träningsrundorna, där spelarna kommer att arbeta med sina svängkunskaper. och det kommer att vara stängt för allmänheten. Onsdag och torsdag är de officiella pro-am-rundorna, som också är stängda för allmänheten. Huvudmatcherna börjar på fredag ​​klockan 8.00 Starttiderna är från 09:00 till 11:00. Omgången kommer att sändas på Golf Channel från 13:00 till 16:00

Starttiderna för den andra omgången på lördag kommer att vara från 11:30 till 13:00, och omgången kommer att sändas live på Golf Channel från 14:00 till 15:00; för NBC är tiderna från 15:00 till 17:00 Efter att omgången är slut kommer det också att finnas en livefestival och en hälso- och friskvårdsdag. För sista rundantiderna börjar kl. 9, och Golf Channel kommer att sända live från 13:00 till 16:00 och av NBC från 14:00 till 16:00

Fansen kommer att se 16 toppnamn vardera från LPGA och PGA Tour slå sig samman för en av de sällsynta händelserna i golfhistorien. På fältet kommer följande golfare att slå sig ihop för första gången – Lexi Thompson och Rickie Fowler, Ludvig Aberg och Madelene Sagström, Allisen Corpuz och Cameron Champ, Lilia Vu, och Joel Dahmen, Lydia Ko och Jason Day, Nelly Korda och Tony Finau , Charley Hull och Justin Rose, Rose Zhang och Sahith Theegala, bland andra.

Biljetter

För barn under 16 år är inträdet gratis, eftersom de bör åtföljas av en vuxenbiljettinnehavare. Eventet med 32 spelare kommer att hållas på Tiburon Golf Club och The Ritz-Carlton Neapel, Tiburon, Florida, för en lika prispåse på $4 miljoner. För första gången kommer fansen att se sina favoritspelare samlas på planen, och de flesta biljetter till turneringen är slutsålda.

Det finns dock fortfarande två typer av biljetter tillgängliga. Först är Good Any One Day Grounds för alla dagar från fredag ​​till söndag. Det kostar $45 och ger biljettinnehavaren tillgång till turneringsområdena under valfri dag. Nästa är Weekly Grounds-biljetterna, som kostar $110 och ger biljettinnehavaren tillgång till marken hela veckan. Vila specialbiljetter som Garrison Brothers Distillery Bunker, Michelob Ultra Brew House på fredag, Grant Thornton Invitational Tournament Ticket med Live Fest General Admission och andra är helt slutsålda.

Parkeringsdetaljer vid Grant Thornton Invitational 2023

Tiburón Golf Club designades av den nuvarande LIV Golf CEO Greg Norman. Parkeringsmöjligheterna för evenemanget är förstklassiga. Banan är bekvämt belägen mellan Orange Blossom Drive, Airport Pulling Road och Livingston Road. Det finns tre lotter tilldelade i banan för denna turnering. Lot C är åskådarparkering från fredag ​​till söndag. Lot B är till för åskådarparkering onsdag och torsdag och har även volontärparkering från onsdag till söndag.

Med bara Grant Thornton Invitational kvar 2023, vem är det mest framgångsrika LPGA Tour-proffset den här säsongen?

Parkeringsplatsen har två infartspunkter: den första är från norr (Ft. Myers) via I-75, och den andra är från söder (Miami) via I-75. Slutligen är Lot A VIP-parkering, vilket kräver ett speciellt Lot A Park Pass. Det kan komma in från norr eller söder via I-75. Parkeringsavgiften kommer att vara $10 per fordon, och en shuttle kommer att finnas tillgänglig för att transportera publiken från parkeringen till tomten.

RELATED ARTICLES

Mest populär