Monday, February 26, 2024
HemUfc"Hur man inte fastnar i en halsvev" - Fans i splittring när...

“Hur man inte fastnar i en halsvev” – Fans i splittring när Conor McGregor presenterar sin nyfödda för världen

Conor McGregor hittar alltid ett sätt att hålla sig i rubrikerna. Irländaren är i nyheterna den här gången av en helt annan anledning. McGregor och hans fästmö Dee Devlin utökade sin familj och välkomnade sitt fjärde barn tillsammans för några dagar sedan. 35-åringen har regelbundet lagt upp bilder på sin nyfödda.

Amerikas favoritvideo idag

En sådan ny bild på honom dök upp på Reddit och har fått mycket uppmärksamhet. Medan de flesta fansen verkade glada för honom, var det få av dem som kritiserade “The Notorious”. Låt oss ta reda på vad fansen hade att säga om fyrabarnspappan.

Fans överraskade av Conor McGregors sätt att hantera sin nyfödda son

Conor McGregor meddelade ankomsten av sin nyfödda son på sina sociala medier. På en av bilderna kan man se McGregor hålla sin nyfödda bebis på ett mycket ovanligt sätt. 35-åringen håller sin nyfödda son i nacken och det gjorde många förvånade.

Efter att ha sett klagomålen från några fans, förklarade några andra hur UFC-stjärnan faktiskt gjorde det på rätt sätt. Med tanke på att han höll sin nyfödda son på ett sjukhus är det osannolikt att sjukvårdspersonalen runt honom skulle låta honom göra det på fel sätt. Ändå hade internet några skämt att dela på bekostnad av “Mac” och hans nyfödda.

Fansen på Reddit tittade på hans senaste bild och delade sin åsikt om “The Notorious” för att han ovanligt höll sin nyfödda son. Låt oss ta en titt på några kommentarer nedan.

Kommer någon att lära Connor hur man håller en bebis? Kväver ut honom.
byu/Zpalq inmmamemes

En användare uppskattade McGregor och kommenterade:

‘Lol, det här är bokstavligen exakt hur du ska stödja en nyfödd när du håller dem upprätt. De har inga nackmuskler”

En annan användare hade en helt annan åsikt och kommenterade:

“Han lär sitt barn hur man inte fastnar i en nackvev”

En användare påminde alla om att 35-åringen var trebarnspappa tills den fjärde kom.

“Mannen har typ 3 av dem, han vet vad fan han gör”

Några andra kommentarer var:

“Har fortfarande mördaren vänster hand”

“Äntligen en motståndare han kan strypa ut”

Han är skadad

Det är bokstavligen hur du gör det korrekt

McGregor förväntas återvända till Octagon mycket snart 2024. Lyckligtvis skedde ankomsten av hans son vid en rimlig tidpunkt innan han började sitt träningsläger. Men när kommer den tidigare mästaren äntligen att göra en återkomst?

Kommer Conor McGregor äntligen att återvända till UFC 300?

UFC planerar att anordna sitt historiska 300:e numrerade evenemang i april. Även om det återstår en rimlig tid innan evenemanget, har fansen redan börjat förutsäga sina fighters i huvudevenemanget. Superstjärnan i “The Notorious” en driver honom redan att bli en av utmanarna.

“Don’t Ever Fu**ing Call Me” – Trotsiga Dana White skickar ett meddelande till Peloton bara några dagar efter att ha brutit in och tagit bort sponsorns cyklar från UFC Gym

UFC:s vd meddelade också det Michael Chandler kommer sannolikt att möta Conor McGregor när han återvänder. Chandler och McGregor har en historia som går tillbaka till när de var med i den berömda Ultimate Fighter-showen säsong 31 tidigare i år. Båda fighters har väntat ganska länge på att slåss mot varandra. Kommer fansen äntligen att se ‘The Notorious’ på UFC 300 när McGregor redan är tillbaka på träningen? Kommer ‘Iron’ att kunna besegra Conor McGregor? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär