Saturday, December 9, 2023
HemNews"Hur kunde jag förfölja Derek Jeter?" - När Alex Rodriguez gjorde en...

“Hur kunde jag förfölja Derek Jeter?” – När Alex Rodriguez gjorde en dramatisk U-sväng på hans ökända Derek Jeter-förtal

Derek Jeter och Alex Rodriguez var en gång de bästa vännerna och hade ett riktigt nära band. Detta var när både Jeter och A-Rod var i de första åren av sina karriärer och etablerade sina arv. Men vänskapen varade inte för evigt eftersom Alex Rodriguez skulle göra de där oförglömliga kommentarerna om Jeter och de växte isär. Även om de flesta minns kommentarerna som A-Rod gjorde, är det bara ett fåtal som minns att han en gång försökte gå tillbaka på dem.

Alex Rodriguez gjorde dessa kommentarer när han var med Texas Rangers, efter att ha skrivit på det då största sportkontraktet med Rangers.

Alex Rodriguez försökte gå tillbaka på sina Derek Jeter-kommentarer

Efter hans uttalanden om den dåvarande Yankee Derek Jeter, försökte Alex Rodriguez uppenbarligen gå tillbaka till dem. Han ville laga skadan som hade skett. Per ESPN sa Rodriguez “Hur kan jag någonsin hunda Derek Jeter? Det är omöjligt. Det finns inget att knacka på.

Han är en fantastisk defensiv spelare. Han är en fantastisk offensiv spelare. Han är en av de tre bästa spelarna i spelet för det bästa laget i min tid. “Det är mitt misstag eftersom jag sa det. Det är inte journalistens fel. Det har varit mitt fel för att jag bara pratade spelet och var för allmän. Jag antar att du måste vara väldigt specifik.”

Dessa kommentarer gick i allmänhet ohörda i kaoset som omgav det uppenbara nötköttet mellan A-Rod och Jeter. Men tyvärr kunde Rodriguez inte ångra det som redan hade gjorts. Och hans vänskap med Jeter var aldrig densamma.

Även om de två kunde förbli på vänskapliga villkor, var deras förhållande aldrig detsamma. När A-Rod gick med i New York Yankees upprätthöll de två en vänlig professionell relation men kom inte närmare än så.

Ännu nu har A-Rod och Jeter inte lyckats få tillbaka den nära vänskapen. Även om de har lagt nötköttet åt sidan, kanske deras vänskap aldrig återhämtar sig från de där hårda kommentarerna från A-Rod.

A-Rod sa att han ångrar att han inte är nära vän med Jeter

I ett avsnitt av Kay Rod Cast öppnade Alex Rodriguez upp och sa att han ångrade sin vänskapsdelning med Derek Jeter. A-Rod sa att han önskade att han och Jeter hade hållit sig så nära som de var när de var tonåringar. Och att han ångrade att han inte hade den nära relationen när de spelade på Yankees tillsammans.

Även om Jeter och A-Rod inte är så nära varandra som de en gång var, har de reparerat vänskapen till viss del. Tror du att de någonsin kommer att bli bästa vänner igen?

RELATED ARTICLES

Mest populär