Saturday, January 28, 2023
HemOlympics"Hur kunde han veta det!": Hollywood Medium gör Ryan Lochte till en...

“Hur kunde han veta det!”: Hollywood Medium gör Ryan Lochte till en troende med magisk uppenbarelse om hans ultimata prestation

Ryan Lochte har levererat några otroliga prestationer genom åren, och det har förändrat simsporten. Trots att Lochte ställer höga krav på sina exceptionella prestationer i simning, fångar hans personliga liv alltid allas uppmärksamhet. Tyler Henry, den amerikanska dokusåpanspersonlighet, tog nyligen fram en mycket personlig incident från sitt liv. Ryans svar efter avslöjandet är verkligen värt att titta på.

I oktober arrangerade Hollywood medium ett speciellt möte mellan Ryan Lochte och Tyler Henry.

Tylers färdigheter chockade Ryan Lochte

Tyler började ta fram detaljer från Ryans barndom och om sin farfar. Ryan var i ett tillstånd av chock efter att ha lyssnat på några av incidenterna, eftersom det var väldigt personligt för honom. “Min fråga var, hur gör du det här?” han sa.

Men saker och ting blev allvarliga när Tyler tog upp Ryans morfars bidrag till hans olympiska resa. Tyler sa att han fick bilder om simning och träning. Tyler förklarade betydelsen av bilderna för Ryan att hans farfar inte var fysiskt närvarande utan berömde honom innan han avslutade ett monumentalt lopp. Han sa, “Jag är inte här fysiskt men jag är med dig och jag tänker på dig innan du gör det här och han berömmer dig.”

DYK DYPARE

Ryans ögon lyste upp när saker klarnar upp i hans huvud. Han avslöjade att han minns sin farfar mitt under sitt rekordstora medley i OS i Peking 2008. Ryan sa: “Jag minns bara att jag tittade upp i taket och var som om du är där uppe, hjälp mig (farfar).” Ryan minns att han fick en fart på de sista fem till tio metrarna, vilket var anledningen till hans framgångsrika rekordvinnande prestation. Den olympiska medaljören blev överväldigad över att inse att hans farfar såg ut efter honom.

Mötet förändrade Ryan Lochtes uppfattning om Tyler Henry

Ryan erkände för Tyler att hans fru (som var hans fästman då) var ett stort fan av Tylers färdigheter. Han sa, “Hon älskar Tyler och tittar på hans show hela tiden”. Tyler berättade för honom om Kayla Lochtes plan att skriva en bok. Detta chockade både Ryan och Kayla eftersom de tänkte på exakt samma sak.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kayla Lochte (@kaylaraereid)

Ryan accepterade också att han alltid tvivlade på trovärdigheten hos Tylers shower, men han såg fram emot att uppleva hans färdigheter. Men under intervjun blev Ryan Lochte en troende på Tylers förmågor. “Man kan säga att jag är en troende,” erkände Ryan.

Vad tycker du om Tyler Henrys färdigheter? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär