Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Hur klarar jag av det?": Arnold Schwarzeneggers dotter kämpade med "existentiell fråga"...

“Hur klarar jag av det?”: Arnold Schwarzeneggers dotter kämpade med “existentiell fråga” efter att ha övermedicinerat sig själv med Adderall

75-årige Arnold Schwarzenegger är en beskyddande pappa. Som pappa till fem barn hade Arnold händerna fulla. Ungefär som Arnold älskar fansen också hans familjemedlemmar. Att vara ett känt namn inom journalistiken pratar Arnolds exfru Maria vid sidan av sina barn upprepade gånger om frågor som rör samhället. När mor-dotter-duon satt för en sådan intervju inför deras Netflix-dokumentär “Take Your Pills”, skingrade de kulturella myterna kring förskrivna stimulantia.

När Maria och Christina satte sig för ett samtal med teamet på The Sunday Paper, pratade de mycket om ångestdämpande medicin. Eftersom synpunkterna på dess användning är delade delar mor-dotter-duon sin insikt och synsätt.

Arnolds dotter delade sitt perspektiv

Maria och Christina gick ihop för att producera Netflix-dokumentären “Take Your Pills”. När hon frågade om inspirationen bakom projektet frågade programledaren Christina: “Vad var ditt slutmål med att producera den första dokumentären?”

Jag är så exalterad över att Take Your Pills: Xanax nu strömmar vidare @netflix! Det har varit en sådan fröjd att arbeta med min dotter Christina i den här serien, och du kan läsa vår intervju i #TheSundayPaper här för en inblick i hur dokumentären kom till: https://t.co/STBtrdOD9Q

— Maria Shriver (@mariashriver) 30 november 2022

Arnolds yngsta dotter avslöjade att idén bakom projektet kom från hennes egen erfarenhet. Hon sa, “det härrörde verkligen från min erfarenhet av att ta Adderall, ta examen från college och stöta på några hälsoproblem relaterade till den överanvändningen.” När hon pratade om sina kamp, ​​avslöjade hon att hon kände att det var en existentiell fråga när hon bestämde sig för att sluta med medicinerna.

DYK DYPARE

För henne var kampen verklig. Hon kunde inte låta bli att undra, “hur ska jag klara av det?” Hon insåg så småningom att, precis som hon, många av hennes vänner kämpade. Därför insåg hon snart att hon inte var den enda. Hon bestämde sig till slut för att hjälpa andra genom att göra dokumentären. Hon är fortfarande hoppfull om att det kan hjälpa andra.

En titt in i resan som dottern till Arnold Schwarzenegger pratar om

När hon pratade om sin resa avslöjade Christina att när hon försökte ta sig av Adderall fick hon kämpa mycket. Med liten medvetenhet kunde hon inte hitta mycket information om ämnet. Som en visuell elev insåg hon att om de delar informationen om Adderall genom en dokumentär, kommer det att hjälpa människor att lära sig bättre.

Maria är stolt över att se sin dotter hantera ett så känsligt ämne med så mycket mognad. Hon uppskattar Christina för att hon inser att det finns andra också som behöver hjälp. För den okunniga är Adderall en kombination av två centrala nervstimulerande medel. Även om många har dragit nytta av dess användning, har många en annan berättelse. Maria och Christinas strävan är alltså att hjälpa dem som har haft problem efter att ha använt det!

RELATED ARTICLES

Mest populär