Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"Hur illa vill du ha det?": Ostoppbara Mark Wahlberg levererar ännu en...

“Hur illa vill du ha det?”: Ostoppbara Mark Wahlberg levererar ännu en ögonöppnande verklighetskontroll under sitt träningspass klockan fyra på morgonen

Trots det urgamla talesättet, “ålder är bara en siffra”, går det inte att förneka att människokroppen blir svagare och ömtåligare när vi åldras. En man som däremot ger åldrandet hårt för pengarna är Hollywood-ikonen Mark Wahlberg. Trots att han är 52 år ser Wahlberg till att träna regelbundet och följa en strikt diet. Med enorm erfarenhet och kunskap om bodybuilding under bältet använder skådespelaren sin erfarenhet för att utbilda och hjälpa andra.

När Mark Wahlberg blev en del av F45-serien har han tränat flera kunder och hjälpt dem med deras träningsresa. Efter att ha förvandlat sin fysik otaliga gånger för filmroller, vet Wahlberg vad som krävs för att förändra ditt fysiska utseende. Han delade en video av honom och hans lag när han malde tidigt på morgonen och motiverade nyligen fansen med ett kort meddelande.

Mark Wahlberg och hans hängivenhet att träna

Trots att han är i 50-årsåldern har Wahlberg en så väldefinierad kroppsbyggnad att många misslyckas med att uppnå, även i sina bästa år. Han lade upp en video med träning tillsammans med sitt team och kunder och skrev i bildtexten: “Vi vet alla att det är svårt men hur illa vill du ha det? @municipal @performinspired #MunicipalPartner #PIPartner.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Wahlberg är en av de mest disciplinerade skådespelarna i Hollywood. Han följer ett rigoröst schema och vaknar tidigt på morgonen för att börja träna klockan 4 på morgonen. Wahlberg bevisade sitt engagemang och uthållighet och gjorde en gång en kall utmaning under sin tid i Boston också.

Mark Wahlberg tar ett dopp i iskallt vatten

Debatten om effektiviteten av kyldopp har pågått ett tag nu. Även om många kanske inte tänker så mycket på det, går det inte att förneka att det kräver enormt engagemang och mod att kliva in i en balja full med iskallt vatten.

Mark Wahlberg lade upp en video av sig själv när han provade den kalla dopp-utmaningen, och skrev nyligen på sin Instagram, “Jag trodde att Boston var kall (Emoji med ett par ögon)”, vilket indikerar hans förvåning över att se hur kallt vattnet faktiskt var. Hur det än må vara, Wahlbergs konsekventa träning och hans hängivenhet för fitness är verkligen beundransvärd.

Varför stormar Hadi Choopan av scenen och gör alla galna? 5 fall när herr Olympias scen skamlades av Bodybuilder’s Pride

RELATED ARTICLES

Mest populär