Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Hur han fortsätter att göra det här?": Pete Davidson bryter NBA-världen med...

“Hur han fortsätter att göra det här?”: Pete Davidson bryter NBA-världen med sin nyaste Belle på Knicks Game; Hollywoodstjärnan och modellen Emily Ratajkowski

New York Knicks möttes mot Memphis Grizzlies på Madison Square Garden i sin senaste matchup. Men det hindrade fortfarande inte fansen från att lägga märke till en mycket känd personlighet och hans senaste signifikanta andra. Det var ingen mindre än Hollywoodstjärnan Pete Davidson, som stod på läktaren med sin flickvän. Det lämnade fansen i misstro helt och hållet.

Grizzlies tog ner Knicks med 4 poäng. Ja Morant hade en trippeldubbel för matchen. Och Jalen Brunson hade en 30 poängs natt. Men det gjorde fortfarande inte höjdpunkten i att Pete Davidson låste sitt nya mål.

Pete Davidson är tillbaka på det igen

Hollywood-skådespelaren sågs sitta vid gården med supermodellen, Emily Ratajkowski, under Knicks vs Grizzlies-spelet. Det officiella Twitter-handtaget för NBA Central hade en passande bildtext för bilden.

Hon sågs mysigt le mot honom medan Davidson hade ett stort flin på läpparna. Fansen gav sin syn på hela scenariot med en twittrande, “Hur han fortsätter att göra det här?????”

Hur håller han på med den här skiten???? pic.twitter.com/V3VF0naS8V

— COLE🐀 (@ColeDoesNotCare) 28 november 2022

Ett annat fan kommenterade, “Vid det här laget får han fina kvinnor från det faktum att han har varit känd för att ha haft andra fina kvinnor.”

Vid det här laget får han fina kvinnor från det faktum att han har varit känd för att ha haft andra fina kvinnor

— gagavajassfjit1 (@rarabanaccount1) 28 november 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

Vad har han som jag inte har?

— Mason Foster (@MasonFozz21) 28 november 2022

bror måste släppa en tutorial pic.twitter.com/Lax4ZVyBi4

— 📌 (@darwinsburner) 28 november 2022

Vad är denna varelse? pic.twitter.com/3GLqFiRAk4

— Steven Bind (@bindfl300) 28 november 2022

Premiär Pete Davidson. pic.twitter.com/RCuyR62rai

— Lovell (@cryptoneptune_) 28 november 2022

Fansen blev helt förbryllade över Davidson när han såg honom prata med en supermodell.

Trots att det fanns andra kändisar på spelet, lyckades Pete Davidson fortfarande stjäla showen. Men hur gick spelet? Grizzlies besegrade Knicks, 127-123, och förbättrade sitt rekord till 12-8.

En snabb sammanfattning av spelet

Ja Morant hade en imponerande utflykt. Han gjorde 27 poäng, 10 returer och 14 assist för natten. Dillon Brooks och Jaren Jackson Jr passerade också tröskeln på 20 poäng. Till och med Steven Adams spelade in en dubbeldubbel.

Alla fem startande för Memphis Grizzlies var tvåsiffriga för poäng. New York Knicks, å andra sidan, missade det märket med ett eftersom fyra av deras fem startande fick tvåsiffriga poäng för matchen.

Jalen Brunson hade en 30-poängsmatch tillsammans med 5 returer och 9 assist. Som följdes av RJ Barretts prestation på 22 poäng. Julius Randle hade nästan en triple-double för matchen om han hade gjort ytterligare en assist under matchen.

Knicks faller till ett rekord på 9-11 för säsongen men har ändå på något sätt ett bättre resultat än Los Angeles Lakers.

RELATED ARTICLES

Mest populär