Sunday, December 10, 2023
HemNBAHur gjorde Bradley Beal i Suns debut? 4 viktiga takeaways som...

Hur gjorde Bradley Beal i Suns debut? 4 viktiga takeaways som Keita-Bates Diop och Jusuf Nurkic Save Face för Kevin Durant

Phoenix Suns ändrade saker mot Chicago Bulls på grund av en spelare. Det var Bradley Beals debut i Suns-tröjan efter att en skada skjutit upp den i flera matcher. Uppställningen var designad för att ge Kevin Durant lite välbehövlig förstärkning. Det tjänade precis tillräckligt för att ta dem över Chicago. Det väcker frågan om den här listan kommer att fungera i det långa loppet.

När man analyserar Beals första match med Suns är det svårt att hoppa över de gamechangers de har i laget. Men det saknas också några luckor. Det här spelet visade att du måste hålla ett öga på KD:s trupp.

Ge Kevin Durant en poängvakt

Startuppställningen för Suns inkluderade Bradley Beal, Grayson Allen, Keita Bates-Diop, Kevin Durant och Jusuf Nurkic. Detta skulle markera grundseriens debut för Beal som var borta under de första sju matcherna på grund av en ryggskada. Den här lineupen tog knappt 116-115 från Bulls med ett sista sekundsvinnande skott av Nurkic.

Trots all hype kring Beals debut var det den bosniska centern och Diop som var starka backuper till KD. Men fansen skulle säga att Suns behöver göra lite mer. De har gått förbi utan en point guard hittills och om Durant och Beal måste göra mål behöver de en facilitator.

Enligt den senaste statistiken hade Durant och Nurkic sammanlagt 17 assist. Resten av laget hade 15.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär